Minilessen 2023

Op vrijdag 20 januari 2023 kunnen leerlingen uit groep 8 actief kennismaken met het Vmbo Groen of Het Groene Lyceum van Zone.college Zwolle. Van 9.oo tot ongeveer 11.30 uur organiseert de school namelijk de jaarlijkse Minilessen. Het programma geeft een actief inkijkje in het groene voortgezet onderwijs.

Leerlingen maken tijdens de Minlessen aan de hand van korte theorie- en praktijkopdrachten kennis met het Zone.college. Er is hierbij vooral aandacht voor de praktische vakken. De opdrachten passen inhoudelijk bij alle niveaus, van vmbo tot en met havo. Natuurlijk staat er ook een rondleiding door de school op het programma.

Meedoen?
Aanmelden voor de Minilessen kan binnenkort via deze pagina. Na de aanmelding ontvang je een week van te voren nog aanvullende informatie. Aanmelden kan tot 9 januari 2023. Er is plek voor maximaal 60 leerlingen.

Dit jaar worden er geen Minilessen aangeboden voor groepen/klassen van basisscholen uit Zwolle en de regio. De Minilessen zijn dit jaar alleen voor individuele aanmeldingen. Leerlingen komen ook op eigen gelegenheid naar Zone.college Zwolle.

Zone.college Zwolle | Minilessen 2022 | 20 januari 2023 | Kom jij ook?