Zone.college leidt leerlingen op voor de toekomst. Hoe die toekomst er precies uitziet weten we nog niet, maar wat we wel weten is dat digitale vaardigheden een steeds belangrijke rol krijgen.

In elke sector zijn hier vele voorbeelden van. Denk aan:

Deze ontwikkelingen vragen van onze school dat we tijdens onze lessen aandacht besteden aan het aanleren van digitale vaardigheden. Daarom krijgen onze leerlingen naast vakken als Nederlands, wiskunde en aardrijkskunde ook digitale vaardigheden aangeleerd. Binnen Zone.college maken we tijdens de lessen steeds meer gebruik van laptops. Als Zone.college streven we naar een juiste balans tussen online-lesmaterialen en offline-lesmaterialen.

De ouder(s))/verzorger(s) moeten zelf een laptop aan te schaffen. Hierbij adviseren wij deze te laten voldoen aan de minimale specificaties. Om de aanschaf van een laptop te vergemakkelijken te maken hebben de leveranciers ‘Studywise’ en ‘The Rent Company’ in samenwerking met Zone.college diverse laptops geselecteerd en beschikbaar gesteld in twee webshops. Op deze manier kunnen wij beter garanderen dat de laptop goed werkt doordat de voorgeselecteerde laptops aan de juiste specificaties voldoet. Ouders zijn overigens niet verplicht hier te kopen/huren/leasen.

Zie voor meer praktische informatie https://zonecollege.nl/over-zone-college/laptops.