Aanmelden Zone.college Borculo

Wij danken je voor het vertrouwen dat je in Zone.college Borculo stelt om jouw kind bij ons aan te melden voor schooljaar 2022-2023.

Aanmelden
Via het digitale formulier kun je jouw kind aanmelden voor het schooljaar 2022-2023.
De procedure voor het aanmelden voor leerjaar 2,3 en 4 verloopt ook via het digitale inschrijfformulier. De link naar het formulier bevindt zich onderaan deze pagina.

Aanmeldingsprocedure
Vul het formulier volledig in met behulp van de benodigde gegevens zoals in de onderstaande alinea staat aangegeven. We nemen de aanmelding dan in behandeling. Binnen 5 werkdagen ontvang je een e-mail met een instructie om het digitaal ingevulde aanmeldingsformulier digitaal te ondertekenen. Het kan zijn dat deze e-mail in je spambox terecht komt, houdt deze box dan ook in de gaten op mails met de afzender Zone.college. Na de digitale ondertekening gaat de normale intakeprocedure van start zoals aangegeven in het aanmeldingsformulier. We verwerken de aanmelding en nemen contact op met de huidige school van je kind, zodat zij de benodigde gegevens aanleveren voor de overdracht.

Benodigde gegevens voor aanmelding
Om het aanmeldingsformulier in te kunnen vullen, heb je de volgende gegevens nodig:
* BSN (Burgerservicenummer) van het kind
* NAW-gegevens van de huidige school en emailadres van de leerkracht
* Bankpas en het inlogmiddel van uw bank om veilig en betrouwbaar digitaal te ondertekenen met iDIN. Dit lijkt op de manier waarop je internetbankieren gebruikt, zoals bij iDEAL betalingen. Zie voor meer informatie: www.idin.nl/consumenten/hoe-werkt-het
Met jouw digitale handtekening via iDIN verklaar je akkoord te gaan met het opvragen van informatie van de basisschool/voortgezet onderwijs om onderwijsgegevens uit te wisselen.

Aanmeldformulier


Vragen?

Contactgegevens voor eventuele vragen:
Intakecommissie Zone.college Borculo
borculo@zone.college
088-2620300