Aanmelden Zone.college Doetinchem

De aanmelding voor het Vmbo Groen of Het Groene Lyceum kan alleen digitaal in de periode van 25 maart tot en met 1 april 2024 en alleen via de website van What’s Next Achterhoek (whatsnextachterhoek).

Instromen bij Zone.college

Wil je vanuit de brugklas of het tweede leerjaar overstappen naar ons Vmbo Groen? Dan kun je contact met ons opnemen via (088) 26 20 400 of doetinchem@zone.college.

Aanmeldings– en plaatsingsprocedure

Binnen Zone.college hebben we afspraken gemaakt over de aanmeldings- en plaatsingsprocedure. Download hier de aanmeldings- en plaatsingsprocedure.

Aanmelden Vakmanschapsroute

Wil jij je aanmelden voor de Vakmanschapsroute? Vul dan het formulier in. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Aanmeldformulier VMR

Veelgestelde vragen over het aanmeldproces

Wanneer kan ik mijn kind aanmelden?

Je kan jouw kind aanmelden voor leerjaar 1 van het schooljaar 2024-2025 in de week van 25 maart tot en met 31 maart 2024. Aanmeldingen die we vóór 25 maart ontvangen, nemen we niet eerder dan 25 maart in behandeling.

Hoe kan ik mijn kind aanmelden?

Je meldt jouw kind aan voor onze school door een digitale aanmelding te doen via de website van http://www.whatsnextachterhoek.nl/. Nadat wij de digitale aanmelding hebben ontvangen zorgen wij ervoor dat via de basisschool, de gegevens die nodig zijn voor een complete aanmelding naar onze school worden gestuurd. Meer informatie over het aanmelden vind je in de aanmeldings- en plaatsingsprocedure.

Is er ook een loting?

Om alle leerlingen kwalitatief onderwijs, persoonlijke aandacht én een sociaal en fysiek veilige leeromgeving te kunnen garanderen, kan Zone.college Doetinchem ieder jaar voor leerjaar 1 een maximum aantal leerlingen plaatsen. Voor het schooljaar 2024-2025 is dat een aantal van 238 nieuwe leerlingen. Dit aantal wordt verdeeld over de leerwegen (inclusief Het Groene Lyceum) die wij aanbieden.

Als we meer aanmeldingen van nieuwe leerlingen ontvangen dan we kunnen plaatsen in een leerweg, dan wordt er onder alle aanmeldingen voor die leerweg geloot. Meer informatie over de werkwijze van de loting vind je in de aanmeldings- en plaatsingsprocedure.