Aanmelden Zone.college Doetinchem

Onze school is geschikt voor leerlingen die graag breed opgeleid willen worden in een Groene omgeving. Zone.college heeft een nauwe samenwerking met de basisscholen.

Aanmelden vmbo Groen & Het Groene Lyceum 

Onze school is geschikt voor leerlingen die graag breed opgeleid willen worden in een groene omgeving. Iedereen die volgens het onderwijskundig rapport van de basisschool een vmbo-diploma kan halen, kan bij ons een opleiding volgen. Voor Het Groene Lyceum geldt dat het basisschooladvies Havo moet zijn.

In onderstaand document beschrijven wij de aanmeldingsprocedure voor leerjaar 1 en hoe we handelen indien er zich meer leerlingen aanmelden dan wij kunnen plaatsen.

Aanmeldingsprocedure

Aanmelden voor vmbo Groen of Het Groene Lyceum kan via onderstaand formulier.
Lever vanaf 1 maart 2022 t/m 17 maart 2022, dit volledig ingevulde formulier na ondertekening in:

Zone.college Doetinchem
t.a.v. OSC, antwoordnummer 317
7000 VB Doetinchem
(een postzegel plakken is niet nodig)
Binnen 5 werkdagen ontvang je van ons een ontvangstbevestiging.

Aanmeldformulier vmbo Groen / Het Groene Lyceum

 

Kinderen die willen overstappen naar ons vmbo Groen vanuit de brugklas of het tweede jaar kunnen hiervoor het Instroomformulier invullen.
Stuur dit formulier na het invullen en ondertekenen op naar Zone.college Doetinchem, zie voor meer informatie het formulier.

Aanmeldformulier instromer

 

Aanmelden Vakmanschapsroute

Wil jij je aanmelden voor de Vakmanschapsroute? Vul dan het formulier in. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Aanmeldformulier Vakmanschapsroute