Aanmelden vmbo.zone Twello

Helaas is het voor onderstaande niet meer mogelijk om aan te melden voor schooljaar 2021-2022:

  • leerjaar 1 (alle leerwegen)
  • leerjaar 2 Kaderberoepsgerichte Leerweg en de Gemengde Leerweg
  • leerjaar 3 Kaderberoepsgerichte Leerweg

Aanmelden voor de overige leerjaren en leerwegen kan nog wel door middel van de link naar het digitale aanmeldingsformulier onderaan deze pagina.

Aanmeldingsprocedure
Vul het formulier volledig in met behulp van de benodigde gegevens zoals in de onderstaande alinea staat aangegeven. We nemen de aanmelding dan in behandeling. Binnen 5 werkdagen ontvang je een e-mail met een instructie om het digitaal ingevulde aanmeldingsformulier digitaal te ondertekenen. Het kan zijn dat deze e-mail in je spambox terecht komt, houdt deze box dan ook in de gaten op mails met de afzender Zone.college. Na de digitale ondertekening gaat de normale intakeprocedure van start zoals aangegeven in het aanmeldingsformulier. We verwerken de aanmelding en nemen contact op met de huidige school van je kind, zodat zij de benodigde gegevens aanleveren voor de overdracht.

Benodigde gegevens voor aanmelding
Om het aanmeldingsformulier in te kunnen vullen, heb je de volgende gegevens nodig:
* BSN (Burgerservicenummer) van het kind
* NAW-gegevens van de huidige school en emailadres van de leerkracht
* Bankpas en het inlogmiddel van uw bank om veilig en betrouwbaar digitaal te ondertekenen met iDIN. Dit lijkt op de manier waarop je internetbankieren gebruikt, zoals bij iDEAL betalingen. Zie voor meer informatie: www.idin.nl/consumenten/hoe-werkt-het
Met jouw digitale handtekening via iDIN verklaar je akkoord te gaan met het opvragen van informatie van de huidige school om onderwijsgegevens uit te wisselen.

Aanmeldformulier

Vragen?
Contactgegevens voor eventuele vragen:
Intakecommissie Zone.college Twello
admtwello@zone.college
088-2620800

 

Aanmelden Vakmanschapsroute
De Vakmanschapsroute is er voor BB-leerlingen, die de overstap willen maken naar een praktische route richting een mbo-diploma niveau 2. Je volgt de Vakmanschapsroute vanaf het derde leerjaar vmbo. Wil je je aanmelden voor de Vakmanschapsroute? En wil je starten in het vmbo-deel? Neem dan contact op met de locatie via telefoon (088)  2620800 of mail twello@zone.college.

Meld je je alleen aan voor het mbo-deel van de opleiding, omdat je je BB-diploma hebt (of gaat halen)? Klik dan op de aanmeldknop van jouw gewenste vakrichting.