Aanmelden Zone.college Twello

De aanmelding voor het Vmbo Groen of Het Groene Lyceum kan na onze Open dagen via het digitale aanmeldformulier op onze website. Meld je pas aan als het definitieve advies bekend is in verband met de plaatsing in de juiste leerweg.

Aanmelden bij Zone.college

Het is helaas nog niet mogelijk om je in te schrijven voor schooljaar 2024/2025. Vanaf 15 maart komt de link om je aan te melden op onze website.

Instromen bij Zone.college

Aanmelden voor tussentijdse instroom is nog niet mogelijk. Of er plek is voor instroom in het nieuwe schooljaar (2024/2025) is pas duidelijk na de laatste rapportvergaderingen begin juli. Het aanmelden voor instroom voor het nieuwe schooljaar is mogelijk vanaf 15 maart. Dan staat de link om je aan te melden op onze website. Zodra er een plek vrij is, nemen wij contact met je op.

Aanmeldings- en plaatsingsprocedure

Binnen Zone.college hebben we afspraken gemaakt over de aanmeldings- en plaatsingsprocedure. Download de Aanmeldings- en plaatsingsprocedure via de knop hiernaast. Voor eventuele vragen kun je contact opnemen met Zone.college Twello via twello@zone.college of telefoon (088) 26 20 800.

Aanmelden Vakmanschapsroute

Wil jij je aanmelden voor de Vakmanschapsroute? Vul dan het formulier in. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Aanmeldformulier Vakmanschapsroute