Beste collega’s,

De zomervakantie komt eraan! Voor mij is dat hét moment om nieuwe boeken te gaan lezen. Geldt dat ook voor jou? Dan heb ik een boekentip voor je: Duurzaam zijn moet je durven van Hilda Feenstra. Het is een heel fijn geschreven boek, het leest makkelijk. Het boek laat je zien…

[LEES VERDER ONDER DE VIDEO]

Vivian

…waarom duurzaamheid belangrijk is, hoe je bepaalt of iets duurzaam is of niet en geeft een strategie om duurzaamheid vorm te geven in je werk en thuis. Het boek gebruikt de The Natural Step, een wetenschappelijk onderbouwde methode om te werken aan duurzame ontwikkeling.

Deze methode gaan we inzetten bij Zone.college. Hoe meer mensen dit verhaal al kennen, hoe beter!

Wil jij dit boek mee op vakantie? Laat het me weten.

Ik heb voor elke locatie van Zone.college één boek beschikbaar. De eerste persoon die zich meldt van elke locatie, ontvangt een boek. Met het verzoek om het boek (na het lezen) door te geven aan de collega’s die het ook willen lezen. Laat het mij vooral weten als je geïnteresseerd bent, dan koppel ik jullie aan elkaar.

In september organiseer ik online een Duurzaamheidscafé naar aanleiding van dit boek. Daar ontvang je vanzelf een uitnodiging voor als je je meldt bij mij.

Fijne zomer!

Vivian Siebering
Projectleider duurzaamheid
(06) 46 37 50 25

 

P.S. Hoe duurzaam is deze actie?

Zo dragen wij bij aan SDG 12: verantwoorde consumptie en productie en SDG 4: Kwaliteitsonderwijs (want ik zal een goed doel kiezen dat gericht is op stimuleren van goed onderwijs voor kinderen in landen waar dat niet vanzelfsprekend is).