Voedselveiligheid (HACCP/FSSC22000)- basis

Werk jij met voedingsmiddelen en wil je op een goede manier voldoen aan de regels op dit gebied, zoals HACCP? In deze cursus van Zone.college leer je in 2 dagdelen heel veel over de basisbeginselen van voedselveiligheid en de maatregelen die op de werkplek moeten worden genomen om voedselveiligheid te waarborgen.

 

Informatie

Voor wie

Voor elke medewerker die te maken heeft met hygiëneregels.

Programma
  • Voedselveiligheid regels en richtlijnen 
  • Gevaren van voedsel, fysisch, chemisch, biologisch, allergenen, microbiologisch 
  • Groei van mo’s-levensvoorwaarden 
  • Conserveringstechnieken 
  • Persoonlijke hygiëne 
  • Uitvoeren reiniging controle 
  • Bedrijfshygiëne en hygiëneregels 
  • Besmettingsbronnen 
  • Kruisbesmetting 
  • Opsporen besmettingsoorzaak 
  • Uitvoeren hygiëne-inspectie 
  • HACCP 
  • FSSC 22000 
  • OPRP 
  • PRP 
  • Verschillende gevaren voor mens en product 
  • Zorgsystemen (verschillen en overeenkomsten) 
  • Productaansprakelijkheid 
  • Recall en Tracebility 
  • 14 stappen van HACCP 

 

Data en Locaties

Investering

€ 175,- excl. 21% btw voor een cursus van 2 dagdelen.

Na de opleiding

Na het volgen van deze cursus ken je de basisregels met betrekking tot het werken met voedsel en weet je welke besmettingen er kunnen optreden.

Maatwerk en op locatie

De meeste cursussen en opleidingen van Zone.college zijn op maat te maken en kunnen op de door jou gekozen locatie plaatsvinden. We bieden maatwerktrajecten voor groepen en individuen. Zoek je een opleiding die goed aansluit bij jouw specifieke wensen? Onze accountmanagers kunnen in co-creatie met jou een passend programma ontwikkelen.  Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden voor  incompany opleidingen te bespreken.