Aanmelden mbo

Bedankt voor je interesse in een opleiding bij Zone.college. Je kunt je vanaf 1 oktober via onderstaande link aanmelden voor het schooljaar 2021-2022. Na het kiezen van de opleidingsrichting kun je onder andere de gewenste opleiding en locatie kiezen. Je krijgt per email een bevestiging van je aanmelding.

Kies je richting:

 


Let op: de opleiding Dierenartsassistent paraveterinair in Almelo, Doetinchem, Deventer en Zwolle heeft voor komend schooljaar (start augustus 2021) het maximum aantal nieuwe studenten bereikt. Je kunt je nog wel aanmelden voor de opleiding in Hardenberg (nog een paar plaatsen beschikbaar).

Let op: de opleiding Wildlife  heeft voor komend schooljaar (start augustus 2021) het maximaal aantal nieuwe studenten bereikt. Wil je een opleiding volgen die inhoudelijk veel op Wildlife lijkt? Kijk dan eens bij de opleiding Dierverzorging (niveau 4). Een goed alternatief.

Vragen?

Hier vind je veel gestelde vragen over onder andere aanmelden voor volgend studiejaar. Heb je een vraag die er niet bij staat? Neem dan contact met ons op via mbo@zone.college.

Meer informatie over het aanmeldproces

Hier staat beschreven wat je moet weten over het aanmelding-, toelatings- en inschrijvingsproces van Zone.college.

Vervolgactiviteiten na aanmelding

Na je aanmelding wordt je geïnformeerd over de vervolgactiviteiten, zoals een studieadviesgesprek, AMN-talentscan en/of een kennismakingsdag. In verband met de landelijke maatregelen rondom het coronavirus, is het mogelijk dat deze activiteiten later plaatsvinden dan gepland.

AMN-Talentscan

Een AMN-Talentscan kan (m.u.v. de aanmeldingen na 1 april waarvoor dit verplicht is) onderdeel uitmaken van de vervolgactiviteiten na aanmelding. Tijdens een Talentscan worden er vragen gesteld over je persoonlijkheid, capaciteiten en competenties. Aan de hand van de resultaten kan Zone.college o.a. achterhalen wie jij bent, welke begeleiding het beste bij jou past en waar jouw talenten liggen. Bij de afname van de Talentscan houden wij ons aan de gedragscode AMN Talentscan. Deze kun je hier lezen.