Aanmelden mbo

Bedankt voor je interesse in een opleiding bij Zone.college. Vanaf 1 oktober 2021 kun je je aanmelden voor het schooljaar 2022-2023.

Nog aanmelden voor schooljaar 2021-2022?

Wil je je nog aanmelden voor het schooljaar 2021-2022? Dat kan tot en met 30 september 2021. Maak dan gebruik van onderstaande link. Na het kiezen van de opleidingsrichting kun je onder andere de gewenste opleiding en locatie kiezen. Je krijgt per email een bevestiging van je aanmelding.

Kies je richting:

 


Let op: de opleiding Dierenartsassistent paraveterinair in Almelo, Doetinchem, Deventer en Zwolle heeft voor komend schooljaar (start augustus 2021) het maximum aantal nieuwe studenten bereikt. Je kunt je nog wel aanmelden voor de opleiding in Hardenberg (nog een paar plaatsen beschikbaar).

Let op: de opleiding Wildlife  heeft voor komend schooljaar (start augustus 2021) het maximaal aantal nieuwe studenten bereikt. Wil je een opleiding volgen die inhoudelijk veel op Wildlife lijkt? Kijk dan eens bij de opleiding Dierverzorging (niveau 4). Een goed alternatief.

Meer informatie

Vragen?

Op de pagina Veelgestelde vragen vind je veel antwoorden betreft het aanmelden voor volgend studiejaar.
Voor vragen of heb je hulp nodig bij jouw aanmelding neem dan contact op met de studentenadministratie via onderstaande gegevens:

Meer informatie over het aanmeldproces

In het document Aanmeldings- en inschrijvingsprocedure Zone.college mbo staat beschreven wat je moet weten over het aanmelding-, toelatings- en inschrijvingsproces van Zone.college.
Voor het aanmelden voor een opleiding heb je een DigiD nodig. Als je deze niet hebt kun je deze aanvragen via www.digid.nl.

Vervolgactiviteiten na aanmelding

Na je aanmelding wordt je geïnformeerd over de vervolgactiviteiten, zoals een studieadviesgesprek, AMN-talentscan en/of een kennismakingsdag.

AMN-Talentscan

Een AMN-Talentscan kan (m.u.v. de aanmeldingen na 1 april waarvoor dit verplicht is) onderdeel uitmaken van de vervolgactiviteiten na aanmelding. Tijdens een Talentscan worden er vragen gesteld over je persoonlijkheid, capaciteiten en competenties. Aan de hand van de resultaten kan Zone.college o.a. achterhalen wie jij bent, welke begeleiding het beste bij jou past en waar jouw talenten liggen. Bij de afname van de Talentscan houden wij ons aan de gedragscode AMN Talentscan. De gedragscode kun je hier lezen.