Inloggen

Inloggen intranet

Binnen Zone.college speelt intranet een belangrijke rol. Op dit medium vinden studenten informatie over (internationale) stages, schoolregels en andere relevante onderwijszaken. Ook kun je via intranet bij lesstof en opdrachten.

Klik hier om in te loggen op het intranet van Zone.college voor leerlingen, studenten en ouders.

Klik hier om in te loggen op het intranet van Zone.college voor medewerkers.

 

Inloggen Magister

We vinden het belangrijk dat je altijd kunt kijken hoe het in je opleiding gaat. Daarom werken we binnen Zone.college met het digitale leerling- en studentvolgsysteem Magister. Je kunt dan altijd actuele roosterwijzigingen, berichten en mededelingen bekijken. Ook heb je toegang tot roosters en absentiegegevens.

Klik hier om in te loggen op Magister

Vragen over het gebruik van Magister? Mail dan naar magister@zone.college. Onze collega’s geven je zo snel mogelijk antwoord. Via Magister kun je overigens ook persoonlijke gegevens wijzigen. Zo ontvangt je de post altijd op het juiste adres.

Wachtwoord vergeten

Mocht je je wachtwoord vergeten zijn, klik dan op deze link en kies voor wachtwoord vergeten.

Schoolkosten mbo & WIS Collect

Met WIS Collect biedt Zone.college studenten/ouder(s)/derden de mogelijkheid om veilig online via IDEAL de schoolkosten te betalen.

Voordelen van WIS Collect:
• Facturen ontvang je per e-mail;
• Gemakkelijk betalen met iDEAL;
• Een actueel overzicht van alle schoolkosten op een rij;
• Bij een betaling in termijnen ontvang je voor de vervaldatum een herinneringsmail.

Hoe werkt het
De docent informeert de student welke (optionele) schoolkosten voor hem/haar van toepassing zijn en wanneer deze activiteiten gaan plaatsvinden. De student/ouder/derde ontvangt de facturen via de e-mail.

In het MBO is het afhankelijk van o.a. de leeftijd van een student waar de factuur naartoe gestuurd wordt.
• Is de student jonger dan 18 jaar, dan gaat de mail naar ouders/verzorgers.
• Indien de student 18 jaar of ouder is dan ontvangt de student zelf de mail.
• Bij BBL studenten betaald een bedrijf vaak, in dat geval ontvangt het bedrijf de factuur per mail. Deze vorm van betaling regel je als student zelf door het formulier ‘Derde machtiging’ in te vullen en in te leveren bij de administratie. Het formulier kun je bij de administratie opvragen.

In ieder e-mailbericht over een factuur staat een link naar de persoonlijke omgeving binnen WIS Collect. In deze omgeving staan de facturen die betrekking hebben op de kosten van de opleiding en is een overzicht te zien van alle openstaande en betaalde facturen. Mocht er voor meerdere studenten betaald worden, dan zijn de facturen van alle studenten in het overzicht te vinden.

Openstaande facturen zijn binnen WIS Collect direct via iDEAL te betalen. Je bepaalt zelf wat, wanneer en hoe er betaald wordt. Zo kan er in één keer betaald worden, maar ook in termijnen bij een bedrag boven de 100 euro. Vrijwillige kosten kun je selecteren door deze aan te vinken.

Na betaling ontvang je een kopie van de factuur per mail voor je eigen administratie. De factuur is ook altijd te vinden in je persoonlijke WIS Collect omgeving, waardoor het altijd achteraf duidelijk is waarvoor betaald is.

Als er gekozen wordt om in termijnen te betalen dan wordt voorafgaand aan de vervaldatum van iedere termijn een herinneringsmail gestuurd. In de mail staat een link naar WIS Collect zodat je gemakkelijk de termijn kan betalen.

Hulp bij problemen
Neem contact op met de debiteurenadministratie via debiteuren@zone.college of bel naar 088 2620700 als één van de onderstaande situaties van toepassing is:

• Je maakt geen gebruik van internetbankieren;
• Je bent betalingsverlegen;
• Je een aanvraag wilt doen om via een betalingsregeling te betalen;
• Als er vragen zijn over WIS Collect.