Kom een dagje meelopen in het mbo!

Zelf kijken hoe het er in een mbo-opleiding aan toe gaat. Best belangrijk. Daarom organiseren we de komende periode weer verschillende meeloopmomenten, waarbij je een dag(deel) een kijkje kunt nemen bij de opleiding die jij volgend jaar graag wilt volgen.

Meelopen in Almelo 
Op de locatie Almelo werken we samen met ROC van Twente aan het project ‘Kies, kom, kijk’. In de periode van 1 november 2022 tot en met 17 maart 2023 kun je meelopen met de opleiding op deze locatie. Je kunt je alvast oriënteren door het keuzeboekje door te nemen. Aanmelden voor een meeloopdag kan via deze pagina.

Meelopen in Hardenberg, Deventer en Zwolle
Vanuit onze locatie in Deventer, Zwolle en Hardenberg werken we samen met 7 andere mbo-instellingen (Alfa college, CIBAP, Deltion college, Landstede MBO, SVO, Terra MBO en ROC Menso Alting) in het project ‘Meelopenmbo.nl’. Via dit project kun je kennismaken met de opleidingen op onze locaties Hardenberg, Deventer en Zwolle. Aanmelden voor een meeloopdag van Zone.college kan via deze pagina.

Meelopen in Doetinchem
Wil je kennismaken met een mbo-opleiding in Doetinchem? Stuur dan een mailtje naar communicatie@zone.college en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Zet in je mail wel even de volgende gegevens:

    • welke school je nu zit
    • welke leerweg je nu volgt (BB/KB/GL/TL)
    • in welk leerjaar je zit (derde of vierde)
    • bij welke opleiding je graag wilt meelopen (en welk niveau)
    • op welk e-mail adres en (mobiel) telefoonnummer we je het beste kunnen bereiken