Kom een dagje meelopen in het mbo!

In verband met het Coronavirus zijn alle fysieke meeloopdagen mbo voor dit schooljaar afgelast. We vinden het jammer, maar zetten de gezondheid en veiligheid van onze leerlingen, studenten, medewerkers en bezoekers voorop.

Kies, kom, kijk in Almelo en Enschede
Op de locatie Almelo en Enschede werken we samen met ROC van Twente aan het project ‘Kies, kom, kijk’. Ook in dit project zijn tot en met 31 januari 2021 alle meeloopmomenten op locatie afgelast. Wel organiseren verschillende opleidingen in Almelo en Enschede online-activiteiten. Nieuwsgierig? Kijk dan hier voor meer informatie. Je kunt je alvast oriënteren door het speciale keuzeboekje door te nemen.

Meelopenmbo.nl
Vanuit onze locatie in Zwolle en Hardenberg werken we samen met 7 andere mbo-instellingen (Alfa college, CIBAP, Deltion college, Landstede MBO, SVO, Terra MBO en ROC Menso Alting) in het project meelopenmbo.nl. Ook binnen dit project zijn de fysieke meeloopdagen voorlopig afgelast. Zodra het weer mogelijk is laten we dat weten via onze website en social media. Je kunt ook altijd deze pagina even checken.