Open dagen mbo

Zone.college

Kies de opleiding die bij jou past!

We hebben meerdere locaties. In dit handige schema staat waar welke opleiding wordt gegeven. Naast de mbo-opleidingen in het schema bieden we ook de Vakmanschapsroute in Twello, Enschede en Doetinchem. Via de Vakmanschapsroute kun je verschillende mbo-vakrichtingen op mbo-niveau 2 volgen.

Vanaf september 2021 nieuw in Zwolle: de opleiding Geo, data & design (niveau 4).

Informatie terugkijken

Tijdens de open dagen en voorlichtingsavonden presenteerden de opleidingen zich op speciale pagina’s. Je kunt deze verschillende informatiepagina’s van de opleidingen nog bekijken via onderstaande link. Nieuwsgierig naar de webinars van 11 maart? Klik dan hier.

BOL- en BBL-opleidingen

Vind jouw opleiding

Studeren bij Zone.college

Bij Zone.college haal je je beste binnenste buiten. Wij zorgen ervoor dat je goed wordt in je vak en dat je je persoonlijk ontwikkelt. Hoe? Door altijd vanuit praktijksituaties te werken: binnen, maar vooral buiten de school. Ook kijken we goed wat bij je past, waar je mogelijkheden liggen en waarin je jezelf kunt ontwikkelen. Zo bereiden wij je voor op een professionele toekomst. Want voor goede vakmensen is er werk genoeg! Naast de mbo-opleidingen zijn er diverse opleidingen en cursussen voor volwassenen.

 

 

Direct contact

Neem gerust contact op voor meer informatie over onze school. We beantwoorden graag je vragen en vertellen je meer over de verschillende opleidingen bij het Zone.college, zodat jij een goede studiekeuze kunt maken.

  • (088) 26 20 900
  • mbo@zone.college

Locaties 

Zone.college biedt 44  mbo-opleidingen verdeeld over 7 locaties: Almelo, Deventer, Doetinchem, Enschede, Hardenberg, Twello en Zwolle. In Twello en Enschede kun je alleen niveau 2 opleidingen volgen in de zogenaamde Vakmanschapsroute.

De mbo-opleiding Paardensport- en houderij Almelo organiseert op 24 april een interactieve lesdag op praktijklocatie 't Twentsche Veld in Enschede. Aanmelden is verplicht en kan via mamtink@zone.college.

Tijdens deze dag zijn er van 13.00 - 20.00 uur workshops en lesdemonstraties te volgen.

Programma:
12.00 Instroom
13.00 Clinic Horsemanship door E-quine
14.00 Dressuur clinic door Gerdien Hilgenberg en Saskia Meijer
14.30 Dressuurles van Marika Ovegoor / Suzan Wiefferink aan leerlingen van de opleiding
15.00 Pauze
15.30 Men clinic door Dennis Peters en Daphne Knevel
16.30 Clinic groomen door Suzan Wiefferink
17.00 Pauze
17.30 Spring clinic door Tom Brinkman
18.15 Spring les van Jos Brinkman / Tom Brinkman aan leerlingen van de opleiding
19.00 Clinic Exterieur van het paard door Bart Blauwgeers

Je kunt het programma ook online volgen via de livestream op https://zonecollege.arnoudmol.nl/ #almelo #mbo #paardenhouderij #paardensport #hippisch #onderwijs
...

216 1

Hierbij een leuk wiki-weetje: Pasen was vroeger ook een seizoensgebonden landbouwfeest. Het markeerde het begin van de lente en het einde van een tijd van schaarste, die heerste als de voorraden van de winter opraakten. Veel paasgebruiken zijn afgeleid van dit lentefeest, zoals het rapen van eieren. Boeren beschouwden eieren als een kiem van kracht. Ze begroeven ze in hun velden opdat ze hun kracht op de bodem over zouden brengen en voor een goede oogst zouden zorgen. .. Dus als je nog eieren over hebt? ...

72 0

Op donderdag 25 maart organiseerde de opleiding Green design een meeloopdag. Jennifer Laarman gaf hiervoor een online workshop aan nieuwe en potentiële studenten. Om mee te kunnen doen aan de workshop hadden de deelnemers bloemen nodig. Die werden door docenten van de opleiding voorafgaand aan de workshop rondgebracht. Zo konden de toekomstige studenten en hun ouders al even kennismaken met de docenten. De workshop was een groot succes, de deelnemers waren heel enthousiast en de resultaten zijn prachtig geworden. En het mooiste is dat de toekomstige studenten op deze manier een goed beeld van de opleiding hebben gekregen. ...

82 1

VOLG ONS OP INSTAGRAM

zone_college