Open dagen mbo

Zone.college

Kies de opleiding die bij jou past!

Wil je starten met een mbo-opleiding, maar heb je nog geen keuze gemaakt? Bezoek dan een open dag/voorlichtingsavond en ontdek welke mbo-opleiding jouw hart sneller laat kloppen! Tijdens deze avond kun je meer informatie ontvangen over de beroepen in de groene sector, onze school en de opleidingen. Vanaf november organiseren we verschillende open dagen zowel fysiek als online. Onder voorbehoud van corona ontwikkelingen gaan we ervanuit dat de fysieke open dagen dit jaar doorgang vinden. Aanmelden voor een fysieke of online open dag is nog niet mogelijk maar bekijk hieronder alvast de datums.

 

Open dagen 2021/2022
Aanmelden is nog niet mogelijk!

  • woensdag 17 november 2021 Hardenberg
  • vrijdag 26 november 2021 Almelo, Deventer, Doetinchem en Zwolle
  • woensdag 26 januari 2022 Hardenberg
  • vrijdag 28 januari 2022 Almelo, Deventer, Doetinchem en Zwolle
  • donderdag 10 maart 2022 Almelo, Deventer, Doetinchem en Zwolle
  • woensdag 16 maart 2022 Hardenberg
  • dinsdag 21 juni 2022 Almelo, Deventer, Doetinchem, Hardenberg en Zwolle

Locaties 

Zone.college biedt 44  mbo-opleidingen verdeeld over 5 locaties: Almelo, Deventer, Doetinchem, Hardenberg en Zwolle. Alle locaties zijn goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

BOL- en BBL-opleidingen

Vind jouw opleiding

Informatie terugkijken

Tijdens de open dagen en voorlichtingsavonden presenteerden de opleidingen zich op speciale pagina’s. Je kunt deze verschillende informatiepagina’s van de opleidingen nog bekijken via onderstaande link. Nieuwsgierig naar de webinars van 11 maart 2021? Klik dan hier.

 

  • 26 november 2021

Studeren bij Zone.college

Bij Zone.college haal je je beste binnenste buiten. Wij zorgen ervoor dat je goed wordt in je vak en dat je je persoonlijk ontwikkelt. Hoe? Door altijd vanuit praktijksituaties te werken: binnen, maar vooral buiten de school. Ook kijken we goed wat bij je past, waar je mogelijkheden liggen en waarin je jezelf kunt ontwikkelen. Zo bereiden wij je voor op een professionele toekomst. Want voor goede vakmensen is er werk genoeg! Naast de mbo-opleidingen zijn er diverse opleidingen en cursussen voor volwassenen.

 

 

Direct contact

Neem gerust contact op voor meer informatie over onze school. We beantwoorden graag je vragen en vertellen je meer over de verschillende opleidingen bij het Zone.college, zodat jij een goede studiekeuze kunt maken.

  • (088) 26 20 900
  • mbo@zone.college

Houd je van bloemen en wil je de basistechnieken van het bloemschikken leren? In september start de cursus Bloemschikken in Zwolle. De bijeenkomsten zijn 's avonds. Meer informatie over deze opleiding: bit.ly/3eJlbni ...

10 0

Frank Berndsen van @zone_college_almelo is tweede geworden tijdens de nationale vakwedstrijd Dierverzorging. Gefeliciteerd Frank! ...

235 2

PUM Netherlands senior experts heeft samen met studenten van het Zone.college Zwolle een coachingstraject op afstand verzorgd voor de realisatie van een circulair aquacultuursysteem. PUM klant hotel Bhuwana Ubud op Bali, Indonesië kweekt zijn eigen vis en teelt zijn eigen groenten voor de directe consumptie door hotelgasten. Op basis van het advies van de studenten, die werden begeleid door PUM expert Thijs Rutters, hebben ze het viskweeksysteem verbeterd.

Het hotel kreeg advies voor het dagelijks management: het meten en op peil houden van de waterkwaliteit, het voeren van de vissen en het algehele onderhoud, met een productieverhoging tot gevolg. Het hotel streeft naar een ecologisch sluitend systeem, waarbij de mest van vissen wordt gebruikt voor de groei van de groenten. Het hotel is ook van plan om de opgedane kennis rondom het kweken van vis en het telen van groenten in een ecologisch verantwoord systeem te delen met de lokale bevolking. Een belangrijk doel, omdat de toeristensector is ingestort vanwege de COVID19pandemie en een aanvulling in de voedselvoorziening meer dan welkom is.
https://zonecollege.nl/projecten/aquacultuurproject-op-bali/

#remotecoaching #experts #sustainabletourism #sustainability #aquaculture #aquaponics #vocationaleducation
...

55 0

VOLG ONS OP INSTAGRAM

zone_college