Open dagen mbo

Zone.college

Kies de opleiding die bij jou past!

Wil je starten met een mbo-opleiding, maar heb je nog geen keuze gemaakt? Bezoek dan een open dag/voorlichtingsavond en ontdek welke mbo-opleiding jouw hart sneller laat kloppen! Tijdens deze voorlichtingsmomenten krijg je meer informatie over de beroepen in de groene sector, onze school en de opleidingen.

  • 25 jan Open dag Hardenberg
  • 27 jan Open dag diverse locaties
  • 27 jan Online open dag

Meld je aan voor een seintje

Op dit moment is het nog niet mogelijk om je aan te melden voor de open dag in januari.
Wel kun je je e-mailadres achterlaten, zodat we je een berichtje kunnen sturen zodra het aanmeldformulier beschikbaar is. Je krijgt dan als eerste een seintje.

Aankomende open dagen

  • Woensdag 25 januari 2023 van 16.00 tot 20.00 uur Hardenberg
  • Vrijdag 27 januari 2023 van 15.00 tot 20.00 uur Almelo, Deventer, Doetinchem en Zwolle
  • Voorlichtingsavond - donderdag 9 maart 2023 van 18.00 tot 20.00 uur Almelo, Deventer, Doetinchem en Zwolle
  • Woensdag 15 maart 2023 van 16.00 tot 20.00 uur Hardenberg

Studeren bij Zone.college

Bij Zone.college haal je je beste binnenste buiten. Wij zorgen ervoor dat je goed wordt in je vak en dat je je persoonlijk ontwikkelt. Hoe? Door altijd vanuit praktijksituaties te werken: binnen, maar vooral buiten de school. Ook kijken we goed wat bij je past, waar je mogelijkheden liggen en waarin je jezelf kunt ontwikkelen. Zo bereiden wij je voor op een professionele toekomst. Want voor goede vakmensen is er werk genoeg! Naast de mbo-opleidingen zijn er diverse opleidingen en cursussen voor volwassenen.

Direct contact

Neem gerust contact op voor meer informatie over onze school. We beantwoorden graag je vragen en vertellen je meer over de verschillende opleidingen bij het Zone.college, zodat jij een goede studiekeuze kunt maken.

  • (088) 26 20 900
  • mbo@zone.college

Locaties 

Zone.college biedt 45 mbo-opleidingen verdeeld over 5 locaties: Almelo, Deventer, Doetinchem, Hardenberg en Zwolle. Alle locaties zijn goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

VOLG ONS OP INSTAGRAM

zone_college

Ben jij als een vis in het water wanneer jij jouw kennis en kunde kan delen met studenten? Bekijk de vacature op onze website zone.college/werken-bij link in bio. ...

43 0

#2 WIST JE DAT... HET GROENE LYCEUM EEN MIX IS VAN DIGITAAL LEREN EN LEREN UIT BOEKEN? We hebben de belangrijkste weetjes over Het Groene Lyceum voor je op een rij gezet. Lees je mee? bit.ly/3i4dvk8

En zelf eens kennismaken met Het Groene Lyceum? Kom naar een open dag bij jou in de buurt. Kijk op https://zonecollege.nl/vo/locaties-het-groene-lyceum/ voor alle locaties.
...

36 0