Open dagen mbo

Zone.college

Kies de opleiding die bij jou past!

Wil je starten met een mbo-opleiding, maar heb je nog geen keuze gemaakt? Bezoek dan een open dag/voorlichtingsavond en ontdek welke mbo-opleiding jouw hart sneller laat kloppen! Tijdens deze voorlichtingsmomenten kun je meer informatie ontvangen over de beroepen in de groene sector, onze school en de opleidingen.

Onder voorbehoud van corona ontwikkelingen gaan we ervanuit dat we je in november en januari ook op onze scholen mogen ontvangen. Tijdens een open dag op een locatie kun je de sfeer proeven en kennis maken met de studenten en docenten van de opleiding van jouw voorkeur. Meld je aan voor een open dag van jouw keuze. We hebben meerdere locaties. In dit handige schema staat waar welke opleiding wordt gegeven.

We bieden ook een online programma. Zo kun je altijd – op wat voor manier dan ook – met onze opleidingen kennismaken. Tijdens een online open dag krijg je een indruk van de opleiding door het bekijken van presentaties en voorlichtingsvideo’s. Je kunt je vragen stellen tijdens de speciale vragenrondes via Teams. De online open dag bezoek je via onderstaande link, aanmelden is niet nodig.

Aankomende open dagen

  • woensdag 26 januari 2022 van 16.00 - 20.00 uur Hardenberg
  • vrijdag 28 januari 2022 van 15.00 tot 20.00 uur Almelo, Deventer, Doetinchem en Zwolle
  • donderdag 10 maart 2022 van 18.00 tot 20.00 uur Almelo, Deventer, Doetinchem en Zwolle
  • woensdag 16 maart 2022 van 16.00 tot 20.00 uur Hardenberg
  • dinsdag 21 juni 2022 van 18.00 tot 20.00 uur Almelo, Deventer, Doetinchem, Hardenberg en Zwolle

Locaties 

Zone.college biedt 44  mbo-opleidingen verdeeld over 5 locaties: Almelo, Deventer, Doetinchem, Hardenberg en Zwolle. Alle locaties zijn goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

BOL- en BBL-opleidingen

Vind jouw opleiding

Studeren bij Zone.college

Bij Zone.college haal je je beste binnenste buiten. Wij zorgen ervoor dat je goed wordt in je vak en dat je je persoonlijk ontwikkelt. Hoe? Door altijd vanuit praktijksituaties te werken: binnen, maar vooral buiten de school. Ook kijken we goed wat bij je past, waar je mogelijkheden liggen en waarin je jezelf kunt ontwikkelen. Zo bereiden wij je voor op een professionele toekomst. Want voor goede vakmensen is er werk genoeg! Naast de mbo-opleidingen zijn er diverse opleidingen en cursussen voor volwassenen.

 

 

Direct contact

Neem gerust contact op voor meer informatie over onze school. We beantwoorden graag je vragen en vertellen je meer over de verschillende opleidingen bij het Zone.college, zodat jij een goede studiekeuze kunt maken.

  • (088) 26 20 900
  • mbo@zone.college

Studenten van de mbo-opleiding Geo, data & design nemen regelmatig een kijkje in de praktijk. Zo brachten ze onlangs een bezoek aan het Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug in Nijverdal. Daar kregen ze een presentatie van Staatsbosbeheer, over de wijze waarop zij data verzamelen en gebruiken in hun GIS (Geo Informatie Systemen). Hierop volgde een boeiende excursie van een gids, die de geologische eigenschappen van het park liet zien. ...

248 0

Iedereen die afgelopen tijd langs de kassen van Zone.college in Zwolle is gelopen is het vast wel opgevallen dat de komkommers heel goed groeien!
Op 13 september plantten de studenten van de opleiding Teelt & technologie een kas vol komkommers, en afgelopen maandag zijn de eerste komkommers geplukt. Bij de komkommers worden proeven uitgevoerd met biologische substraatmatten en er wordt gekeken naar het effect van het toevoegen van (goede) bacteriën Ook wordt er gebruik gemaakt van biologische gewasbescherming, beestjes tegen beestjes dus!
...

117 1

VOLG ONS OP INSTAGRAM

zone_college