Open dagen mbo

Zone.college

Kies de opleiding die bij jou past!

Wil je starten met een mbo-opleiding, maar heb je nog geen keuze gemaakt? Bezoek dan een open dag/voorlichtingsavond en ontdek welke mbo-opleiding jouw hart sneller laat kloppen! Tijdens deze voorlichtingsmomenten krijg je meer informatie over de beroepen in de groene sector, onze school en de opleidingen. Onze mbo-opleidingen zijn te volgen op verschillende locaties. In dit opleidingsoverzicht staat waar welke opleiding wordt gegeven, dit is ook de locatie voor de voorlichting.

Aankomende open dagen/ voorlichtingsdagen

  • Voorlichtingsgesprek - dinsdag 20 juni 2023 van 18.00 tot 20.00 uur Almelo, Deventer, Doetinchem, Hardenberg en Zwolle

Studeren bij Zone.college

Bij Zone.college haal je je beste binnenste buiten. Wij zorgen ervoor dat je goed wordt in je vak en dat je je persoonlijk ontwikkelt. Hoe? Door altijd vanuit praktijksituaties te werken: binnen, maar vooral buiten de school. Ook kijken we goed wat bij je past, waar je mogelijkheden liggen en waarin je jezelf kunt ontwikkelen. Zo bereiden wij je voor op een professionele toekomst. Want voor goede vakmensen is er werk genoeg! Naast de mbo-opleidingen zijn er diverse opleidingen en cursussen voor volwassenen.

Direct contact

Neem gerust contact op voor meer informatie over onze school. We beantwoorden graag je vragen en vertellen je meer over de verschillende opleidingen bij het Zone.college, zodat jij een goede studiekeuze kunt maken.

  • (088) 26 20 900
  • mbo@zone.college

Locaties 

Zone.college biedt 45 mbo-opleidingen verdeeld over 5 locaties: Almelo, Deventer, Doetinchem, Hardenberg en Zwolle. Alle locaties zijn goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

VOLG ONS OP INSTAGRAM

zone_college

"Examen biologie gesneden koek voor de Groene Lyceum leerlingen van het Zone.college in Twello." De eindexamens zitten er (bijna) op. Wat fijn om deze periode af te sluiten met dit mooie artikel in @telegraaf.nl ! Het Groene Lyceum is dé opleiding voor praktische leerlingen met een havo-advies. ...

114 0

Vanavond vond het mbo-ambassadeursgala 2023 plaats. Tijdens dit spannende evenement werd de nieuwe Landelijk Ambassadeur mbo bekend gemaakt. De jury koos voor Quillian Blom van Cibap. Voor Zone.college deed Tino Insing mee.

Er werden tijdens het gala ook diverse andere prijzen uitgereikt. Zo overhandigde minister Dijkgraaf een prijs aan de Skills Heroes-student met de beste score en vielen het beste onderwijsteam, het beste leerbedrijf en de beste praktijkbegeleider in de prijzen.

Het mbo is Mega Belangrijk Onderwijs, dat werd vanavond nog maar eens goed benadrukt Quillian en alle andere winnaars: van harte gefeliciteerd namens Zone.college!
#ditsmbo #ambassadeursgala #mbo #dierverzorging #mboambassadeur #zonecollege
...

104 0

Process your Future, het samenwerkingsverband tussen bedrijven in de proces- en levensmiddelenindustrie, ROC van Twente, Saxion en Zone.college zet vandaag een belangrijke stap voor de realisatie van House of Skills.
We tekenden een samenwerkingsovereenkomst voor de huur van een mooie ruimte in Almelo. Dit wordt dé plek waar je op een inspirerende manier, met behulp van state of the art techniek, alles leert over procestechniek. zonecollege.nl/nieuws/process-your-future-zet-belangrijke-stap-voor-realisatie-house-of-skills/ #Zonecollege #Procestechnologie #mboopleidingen #Voedingsmiddelentechnologie #watwiljijlaterworden #Baangarantie
...

38 0