Open dagen mbo

Zone.college

Kies de opleiding die bij jou past!

Wil je starten met een mbo-opleiding, maar heb je nog geen keuze gemaakt? Bezoek dan een open dag/voorlichtingsavond en ontdek welke mbo-opleiding jouw hart sneller laat kloppen! Tijdens deze voorlichtingsmomenten krijg je meer informatie over de beroepen in de groene sector, onze school en de opleidingen.

Aankomende open dag

  • dinsdag 21 juni 2022 van 18.00 tot 20.00 uur Almelo, Deventer, Doetinchem, Hardenberg en Zwolle

Studeren bij Zone.college

Bij Zone.college haal je je beste binnenste buiten. Wij zorgen ervoor dat je goed wordt in je vak en dat je je persoonlijk ontwikkelt. Hoe? Door altijd vanuit praktijksituaties te werken: binnen, maar vooral buiten de school. Ook kijken we goed wat bij je past, waar je mogelijkheden liggen en waarin je jezelf kunt ontwikkelen. Zo bereiden wij je voor op een professionele toekomst. Want voor goede vakmensen is er werk genoeg! Naast de mbo-opleidingen zijn er diverse opleidingen en cursussen voor volwassenen.

Direct contact

Neem gerust contact op voor meer informatie over onze school. We beantwoorden graag je vragen en vertellen je meer over de verschillende opleidingen bij het Zone.college, zodat jij een goede studiekeuze kunt maken.

  • (088) 26 20 900
  • mbo@zone.college

Locaties 

Zone.college biedt 45 mbo-opleidingen verdeeld over 5 locaties: Almelo, Deventer, Doetinchem, Hardenberg en Zwolle. Alle locaties zijn goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

VOLG ONS OP INSTAGRAM

zone_college

Op donderdag 23 juni vond de zinderende eindshow van studenten van de opleiding Bloem en styling + Green design plaats. In deze video vertelt student Green design, Tabitha meer over haar werk en de connectie met het thema van de show 'Green connection'. Kijk hier voor alle informatie over de eindshow: https://zonecollege.nl/nieuws/zinderende-bloemgroene-eindshow/. ...

68 0

Kom jij ook? Van 24 juni tot en met 10 juli 2022 vindt de vijfde editie van PROTO ART & DESIGN EXPO plaats. Een zestiendaags Art & Design event waarin getalenteerde afstuderende mbo- en hbo-studenten en professionals in de kunst en vormgeving hun werk laten zien. Ook onze studenten van Bloem & styling doen weer mee. Ruim 2 weken lang en verspreid over verschillende locaties in Zwolle zijn er tentoonstellingen, workshops, lezingen en andere festiviteiten. Daarnaast vindt op 24 en 25 juni het PROTO Festival plaats in de Spoorzone Zwolle; een heus eigen kennisfestival met een inspirerend programma over ICT/e-commerce, maakindustrie, creatieve industrie en klimaatadaptatie en smart-sustainable living.

Het hele programma vind je hier: https://protozwolle.nl/

#protozwolle #proto2022 #zwolle #regiozwolle
...

21 0

Er zijn nog enkele kaarten beschikbaar voor de eindshow 'Green connection' van studenten Bloem & styling + Green design. Laat jij je ook verrassen en kom je a.s. donderdag om 19.30 uur naar theater de Spiegel in Zwolle? Je bent van harte welkom. Kijk hier voor alle informatie: https://zonecollege.nl/nieuws/kom-je-ook-naar-de-eindshow-van-bloem-styling-green-design/ #EindshowBloemenstyling #Laatjeverrassen ...

43 0