Dierenartsassistent paraveterinair

Als je werkt als dierenartsassistent paraveterinair is geen dag hetzelfde. Je vangt opnamepatiënten op en assisteert de dierenarts tijdens de operaties. Na afloop zorg je dat de operatiekamer weer schoon is, want hygiëne is erg belangrijk. In de tussentijd beantwoord je de telefoon en help je klanten aan de balie. Je onderzoekt een urinemonster en bespreekt je bevindingen met de dierenarts. Je verwerkt de uitslag in het computersysteem en belt die ook door aan de eigenaar. Kortom: houd je van afwisseling en wil je graag werken met mensen en dieren? Dan is dit de opleiding die je zoekt.

Let op: de opleiding Dierenartsassistent paraveterinair in Almelo, Deventer en Zwolle heeft voor komend schooljaar (start augustus 2024) het maximumaantal nieuwe studenten bereikt. Je kunt je nog wel aanmelden voor deze locatie, je wordt dan op de wachtlijst geplaatst. Wanneer studenten die zich hebben aangemeld toch een andere keuze maken of in een hoger leerjaar instromen komen er plekken vrij.

Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om je in te schrijven voor onze opleiding Dierenartsassistent paraveterinair in Doetinchem of Hardenberg.

Opleidingen

Opleiding in beeld

Maak kennis

met onze opleiding

  • Maximaal 30?

    De opleiding Dierenartsassistent paraveterinair kent een zogenaamde numerus fixus. Dat betekent dat er voor het schooljaar 2024-2025 een beperkt aantal opleidingsplaatsen is. Op elke locatie kunnen maximaal 30 studenten starten.

    Lees meer
  • Skills wedstrijd Paraveterinair

    Op maandagochtend 11 maart 2024 verzamelden de beste studenten paraveterinair van Nederland zich bij Zone.college in Doetinchem voor de finale van de Skills Heroes Powered By wedstrijd. Studenten van Vonk, Lentiz, Landstede, Yuverta, Curio, Terra en Zone.college gingen hier de strijd met elkaar aan voor de titel van 'Beste Student Paraveterinair'.

    Bekijk de video
18 september

Informatiebijeenkomst VHG branche-opleiding Aankomend Hovenier in Lunteren

Dit najaar start in Lunteren de branche-opleiding Aankomend Hovenier VHG. Werk jij op dit moment bij een hovenier of groenvoorziener en wil je een vakdiploma halen? Of wil je je laten omscholen tot ho…