Dierenartsassistent paraveterinair

Als je werkt als dierenartsassistent paraveterinair in een dierenartspraktijk is geen dag hetzelfde. Vandaag wordt een drukke dag; je vangt de eerste opnamepatiënten op, assisteert de dierenarts tijdens de operaties en monitort de narcose. Na afloop zorg je dat de operatiekamer weer schoon is, want hygiëne is erg belangrijk. In de tussentijd beantwoord je de telefoon en help je klanten aan de balie. Je onderzoekt een urinemonster dat net is binnengebracht en bespreekt je bevindingen met de dierenarts. Je verwerkt de uitslag in het computersysteem en belt die ook door aan de eigenaar. Kortom: houd je van afwisseling en wil je graag werken met mensen en dieren? Dan is deze opleiding wat je zoekt.

Opleidingen

Opleiding in beeld

Maak kennis

met onze opleiding

 • Dierenartsassistent paraveterinair

  Maximaal 30?

  De opleiding Dierenartsassistent paraveterinair kent een zogenaamde numerus fixus. Dat betekent dat er voor het schooljaar 2022-2023 een beperkt aantal opleidingsplaatsen is. Op elke locatie kunnen maximaal 30 studenten starten.

  Lees meer
 • Unieke kennisdag

  Wat zijn de nieuwste ontwikkelingen in de branche en welke bedrijven zijn actief in de sector? Tijdens de kennisdagen voor alle studenten Dierenartsassistent paraveterinair doe je veel kennis op en leg je nieuwe contacten. Handig voor later!

  Lees meer