Geo, data & design

Om te kunnen omgaan met de ruimtelijke uitdagingen rondom klimaat, verkeer, woningbouw, milieu en voedselvoorziening zijn slimme oplossingen nodig. Als expert op het gebied van Geo, data & design ben jij verantwoordelijk voor het in kaart brengen van specifieke informatie over gebouwen, rivieren, natuurgebieden, bomen en dijken. Je verzamelt deze gegevens met behulp van de nieuwste technieken en weet ze vervolgens om te zetten in begrijpelijke informatie. Op deze manier draag je bij aan de aanleg van nieuwe wegen en gebouwen, maar werk je ook mee aan onze veiligheid. Denk bijvoorbeeld aan het belang van goede informatie over onze dijken en rivieren.

Opleidingen

Opleiding in beeld

Maak kennis

met onze opleiding

 • Storymap Geo, data & design

  Wil je een goed beeld van de opleiding Geo, data & design krijgen? Bekijk dan onze storymap.

  Bekijk de storymap
 • Van Gelder Geo Data Service

  Wil je een goed beeld krijgen van het werk dat je kunt doen na je opleiding? Deze video van Het Van Gelder GeoBureau geeft een mooi inkijkje.

  Bekijk hier de video
 • Geomaat

  In de video van Geomaat zie je in vogelvlucht een groot aantal projecten waaraan zij gewerkt hebben en waar verschillende meetmethodes zijn toegepast.

  Bekijk hier de video
 • Mogelijkheden van de smartphone

  Bekijk hier de video over de mogelijkheden van landmeten met een smartphone.

  Bekijk hier de video
18 september

Informatiebijeenkomst VHG branche-opleiding Aankomend Hovenier in Lunteren

Dit najaar start in Lunteren de branche-opleiding Aankomend Hovenier VHG. Werk jij op dit moment bij een hovenier of groenvoorziener en wil je een vakdiploma halen? Of wil je je laten omscholen tot ho…