Goede sfeer

Voel je thuis

Op onze school voel je je snel ’thuis’: het is een veilige wereld waarin je jezelf kunt zijn en iedereen elkaar kent. Een goede sfeer op school vinden we erg belangrijk. Het helpt je om je thuis te voelen. Ook het leren en werken in een groene omgeving draagt hieraan bij. Je krijgt op onze kleine, veilige en overzichtelijke scholen theorie- en praktijkvakken. We wisselen de theorievakken af met projecten en excursies, zowel binnen als buiten de school. We zijn ervan overtuigd dat je door de goede sfeer en groene omgeving meer leert en dus beter presteert.

 

Welkom bij

We heten je van harte welkom. In deze video geven we een kijkje in onze school.

 

 

Volg ons op

Instagram

Heb jij wensen en ambities in het groene onderwijs? Maak ze waar bij Zone.college! Ga naar onze website Zone.college/werken-bij voor onze vacatures. #vacaturevrijdag #werkeninonderwijs #werkeninonderwijs #groenonderwijs ...

52 0

Bijna klaar met je studie? Weet jij al wat je gaat doen? Ga je verder met een andere studie of ben je (even) klaar met de boeken? In beide situaties moet je wat zaken regelen bij DUO. Zo voorkom je dat je een ov-boete krijgt of dat je geld misloopt.

✅ Om je snel op weg te helpen heeft DUO een handige wijzigingshulp. Vul ‘m in en je weet binnen 1 minuut wat je moet regelen. Ook als je verder gaat met een andere studie. Je komt er via duo.nl/klaarmetjestudie.

#ditismbo #mbo #studiefinanciering #diploma #geslaagd #afgestudeerd #duostudent
...

25 0