Online open dag Zone.college Doetinchem

19 januari 2022

Ontdek Zone.college Doetinchem tijdens de online open dag

Voor het maken van een goede keuze voor een middelbare school nodigen we basisschoolleerlingen en hun ouders/verzorgers/begeleiders graag uit voor onze online open dag. Proef de sfeer van onze school in de video’s, volg de live presentaties en ga online in gesprek met onze docenten!

Onze online expeditie is afgelopen!

Op onze online open dag viel van alles te beleven: een virtuele tour door het gebouw, diverse video’s met informatie en de mogelijkheid om vragen te stellen. We laten alle informatie nog even staan, zodat je alles nog eens rustig kunt nalezen en de video’s terug kunt kijken. Er zit natuurlijk op deze pagina niemand meer klaar om je vragen live te beantwoorden. Heb je nog een vraag? Mail dan naar doetinchem@zone.college.

Aftermovie

Voor diegene die niet aanwezig konden zijn maar toch graag een kijkje willen nemen binnen Zone.college Doetinchem, is hierbij onze Aftermovie.

Introductie

Direct contact

Neem gerust contact op voor meer informatie over onze school. We beantwoorden graag je vragen en vertellen je meer over de verschillende opleidingen bij het Zone.college, zodat jij een goede schoolkeuze kunt maken.

  • (088) 26 20 400
  • doetinchem@zone.college