Goede sfeer

Voel je thuis

Op onze school voel je je snel ’thuis’: het is een veilige wereld waarin je jezelf kunt zijn en iedereen elkaar kent. Een goede sfeer op school vinden we erg belangrijk. Het helpt je om je thuis te voelen. Ook het leren en werken in een groene omgeving draagt hieraan bij. Je krijgt op onze kleine, veilige en overzichtelijke scholen theorie- en praktijkvakken. We wisselen de theorievakken af met projecten en excursies, zowel binnen als buiten de school. We zijn ervan overtuigd dat je door de goede sfeer en groene omgeving meer leert en dus beter presteert.

 

Leuke dingen doen

School moet natuurlijk wél leuk zijn! Onze leerlingen doen daarom veel leuke dingen. Maar neem dit niet van ons aan, bekijk de onderstaande film en hoor het zelf van onze leerlingen. Op de social media pagina’s van onze school zie je wat er nog meer voor leuks gebeurt op school.

 

Volg ons op

Instagram

#2 WIST JE DAT... HET GROENE LYCEUM EEN MIX IS VAN DIGITAAL LEREN EN LEREN UIT BOEKEN? We hebben de belangrijkste weetjes over Het Groene Lyceum voor je op een rij gezet. Lees je mee? bit.ly/3i4dvk8

En zelf eens kennismaken met Het Groene Lyceum? Kom naar een open dag bij jou in de buurt. Kijk op https://zonecollege.nl/vo/locaties-het-groene-lyceum/ voor alle locaties.
...

35 0

Er is weer een nieuwe aflevering van de Podcast Dierenpraat van Zone.college op Spotify te beluisteren. In deze podcast gaan we op locatie in gesprek met Hedwig Strikkers. We zijn bij Kattencafé Skatjes in Zwolle.

Benieuwd naar haar verhaal? Open dan deze link: https://open.spotify.com/show/57nPW9FuH2ifFgS7uPqAEP
...

53 0

#1 WIST JE DAT… HET GROENE LYCEUM NET ZOLANG DUURT ALS HET VWO? We hebben de belangrijkste weetjes over Het Groene Lyceum voor je op een rij gezet. Lees je mee? bit.ly/3i4dvk8

En zelf eens kennismaken met Het Groene Lyceum? Kom naar een open dag bij jou in de buurt. Kijk op https://zonecollege.nl/vo/locaties-het-groene-lyceum/ voor alle locaties.
...

31 0