Goede sfeer

Voel je thuis

Op onze school voel je je snel ’thuis’: het is een veilige wereld waarin je jezelf kunt zijn en iedereen elkaar kent. Een goede sfeer op school vinden we erg belangrijk. Het helpt je om je thuis te voelen. Ook het leren en werken in een groene omgeving draagt hieraan bij. Je krijgt op onze kleine, veilige en overzichtelijke scholen theorie- en praktijkvakken. We wisselen de theorievakken af met projecten en excursies, zowel binnen als buiten de school. We zijn ervan overtuigd dat je door de goede sfeer en groene omgeving meer leert en dus beter presteert.

 

Leuke dingen doen

School moet natuurlijk wél leuk zijn! Onze leerlingen doen daarom veel leuke dingen. Maar neem dit niet van ons aan, bekijk de onderstaande film en hoor het zelf van onze leerlingen. Op de social media pagina’s van onze school zie je wat er nog meer voor leuks gebeurt op school.

Virtuele rondleiding

Ben je nieuwsgierig naar onze school? Bezoek ons dan via deze virtuele rondleiding

 

Volg ons op

Instagram

Studenten van de mbo-opleiding Geo, data & design nemen regelmatig een kijkje in de praktijk. Zo brachten ze onlangs een bezoek aan het Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug in Nijverdal. Daar kregen ze een presentatie van Staatsbosbeheer, over de wijze waarop zij data verzamelen en gebruiken in hun GIS (Geo Informatie Systemen). Hierop volgde een boeiende excursie van een gids, die de geologische eigenschappen van het park liet zien. ...

248 0

Iedereen die afgelopen tijd langs de kassen van Zone.college in Zwolle is gelopen is het vast wel opgevallen dat de komkommers heel goed groeien!
Op 13 september plantten de studenten van de opleiding Teelt & technologie een kas vol komkommers, en afgelopen maandag zijn de eerste komkommers geplukt. Bij de komkommers worden proeven uitgevoerd met biologische substraatmatten en er wordt gekeken naar het effect van het toevoegen van (goede) bacteriën Ook wordt er gebruik gemaakt van biologische gewasbescherming, beestjes tegen beestjes dus!
...

117 1