Open dag in Enschede

4 maart 2022

Kom samen naar de open dagen in Enschede!

Voor het maken van een keuze nodigen we jou graag uit voor de open dag. Dan kun je de sfeer proeven, kennismaken met ons onderwijs en direct informatie ontvangen van docenten en leerlingen. In het eerste jaar bieden we de route vmbo Groen en Het Groene Lyceum. Het Groene Lyceum is voor kinderen met havo advies.

Bekijk onze online expeditie terug!

De open dag is afgelopen maar je kunt de online expeditie-pagina nog bezoeken. Bekijk de video’s en kom alles te weten over onze leerwegen en de ervaringen van onze leerlingen met ons onderwijs. Kraak ook de code tijdens het kofferspel! Op online expeditie pagina vind je een koffer die opent met een speciale code. Deze code kun je kraken door de vragen tijdens de virtuele rondleiding te beantwoorden. Gebruik dus goed je speurneus! Dan vind je de antwoorden vanzelf. Zet ‘m op!

De online open dag is nog toegankelijk tot maandag 7 maart.

Direct contact

Neem gerust contact op voor meer informatie over onze school. We beantwoorden graag je vragen en vertellen je meer over de verschillende opleidingen bij het Zone.college. Zodat jij een goede schoolkeuze kunt maken.

  • (088) 26 20 600
  • enschede@zone.college