Open dagen Zone.college Twello

10 & 11 februari 2023

Ontdek Zone.college Twello

Voor het maken van een goede keuze nodigen we jou en je kind graag uit voor onze open dag. Proef de sfeer van onze school, maak kennis met ons onderwijs en ontvang direct informatie van docenten en leerlingen. We bieden op onze school de leerroute vmbo Groen en Het Groene Lyceum.

Meld je aan voor jouw expeditie!

Maak kennis met ons groene onderwijs en kom alles te weten over vmbo Groen en Het Groene Lyceum. Tijdens onze open dag is er veel te beleven: je gaat ‘op expeditie’ door de school en komt zo bij de leukste plekken. Je kunt proefjes doen en leuke opdrachten maken. Natuurlijk zijn er presentaties over ons onderwijs en de begeleiding en kun je vragen stellen aan onze docenten en leerlingen.

Op dit moment is het nog niet mogelijk om je aan te melden voor de open dag. Wel kun je je e-mail achterlaten, dan sturen we je een bericht zodra het aanmeldformulier beschikbaar is. Je ontvangt dan als eerste een seintje.

  • 10 & 11 februari 2023
  • Meester Zwiersweg 4 | Twello

Bekijk onze brochures

Download

Direct contact

Neem gerust contact op voor meer informatie over onze school. We beantwoorden graag je vragen en vertellen je meer over de verschillende opleidingen bij het Zone.college, zodat jij een goede schoolkeuze kunt maken.

  • (088) 26 20 800
  • twello@zone.college