Open dag & Voorlichtingsavonden

Zone.college Zwolle

Ontdek Zone.college Zwolle

Voor het maken van een goede keuze nodigen we jou en je kind graag uit voor onze open dag. Proef de sfeer van onze school, maak kennis met ons onderwijs en ontvang direct informatie van docenten en leerlingen. We bieden op onze school de leerroute vmbo Groen en Het Groene Lyceum. Het Groene Lyceum is voor kinderen met een havo-advies. In november zijn er online voorlichtingsavonden.

  • In de maand november 2022 Online voorlichtingsavonden
  • 26 januari 2023 Open dag

Online voorlichtingsavonden in november

Bezoek samen vanuit huis een online voorlichtingsavond van het Vmbo Groen en/of Het Groene Lyceum. We vertellen je graag over onze school en het onderwijs en er is alle tijd voor vragen. Meld je aan via onderstaande link.

  • Online voorlichtingsavond Het Groene Lyceum maandag 7, 14, 21 en 28 nov 2022
  • Online voorlichtingsavond Vmbo Groen donderdag 3,10,17, 24 nov en 1 dec 2022

Meld je aan voor jouw expeditie!

Maak kennis met ons groene onderwijs en kom alles te weten over vmbo Groen en Het Groene Lyceum. Tijdens onze open dag is er veel te beleven: je gaat ‘op expeditie’ door de school en komt zo bij de leukste plekken. Je kunt proefjes doen en leuke opdrachten maken. Natuurlijk zijn er presentaties over ons onderwijs en de begeleiding en kun je vragen stellen aan onze docenten en leerlingen.

Op dit moment is het nog niet mogelijk om je aan te melden voor de open dag. Wel kun je je e-mail achterlaten, dan sturen we je een bericht zodra het aanmeldformulier beschikbaar is. Je ontvangt dan als eerste een seintje.

  • 26 januari 2023
  • Koggelaan 7 | Zwolle

Introductie

Bekijk onze brochures

Download

Direct contact

Neem gerust contact op voor meer informatie over onze school. We beantwoorden graag je vragen en vertellen je meer over de verschillende opleidingen bij het Zone.college. Zodat jij een goede studiekeuze kunt maken.