Zone.college als werkgever

Over Zone.college

Bij Zone.college bouwen bevlogen professionals samen aan de toekomst. De toekomst van leerlingen, studenten, medewerkers en partnerbedrijven, en een gezonde, groene toekomst van mens en wereld. We bieden eigenzinnig, praktijk-rijk en vooruitstrevend onderwijs met persoonlijke aandacht aan zowel vmbo-leerlingen en mbo-studenten als medewerkers in de groene sector. Met vestigingen in Almelo, Borculo, Deventer, Doetinchem, Enschede, Hardenberg, Lochem, Twello en Zwolle, 900 medewerkers en ruim 7.000 leerlingen/studenten mogen we ons de grootste groene opleider van Oost-Nederland noemen.

Meer over ons

Bekijk hier de informatie over onze arbeidsvoorwaarden, onze visie, cultuur, ontwikkelmogelijkheden, medewerkerstevredenheid en hoe wij je thuis laten voelen.

 • Arbeidsvoorwaarden

  Zone.college biedt medewerkers een marktconform salaris en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden. Goed geregeld dus!

  Lees meer over arbeidsvoorwaarden
 • Zone.academie

  Externe ontwikkelingen vragen om interne groei. Zone.academie is er voor groei en ontwikkeling van alle medewerkers van Zone.college. Voor persoonlijke ontwikkeling, ontwikkelbehoeften van het team en Zone.breed.

  Tijd om te groeien. Daar zorgen we samen voor.

  Lees meer over Zone.academie
 • Voel je meteen thuis

  We vinden het belangrijk dat nieuwe medewerkers zich snel bij ons thuis voelen. Daarom krijg je eerst alle ruimte om kennis te maken met je collega’s en de organisatie.
  Daarnaast hebben we begeleidingsprogramma op locatie of werkveld. Dit zijn maatwerktrajecten door geschoolde begeleiders. Natuurlijk helpt een ervaren Zone-collega je ook graag (verder) op weg.

 • Onze visie

  Met zorg en aandacht bieden wij leerlingen, studenten en medewerkers een groene, uitdagende leeromgeving waarin ze zich thuis voelen. Nieuwe mogelijkheden ontdekken. Met hoofd, hart en handen zelf en samen uitgroeien tot zelfbewuste, zorgzame, ondernemende en maatschappelijk betrokken wereldburgers, die oog hebben voor duurzaamheid en leefbaarheid. Zo halen wij ieders beste binnenste buiten.

  Meer over missie, visie en strategie
 • Cultuur

  Werken bij Zone.college is werken in een inspirerende en vertrouwde werkomgeving met veel ruimte voor groei en ontwikkeling. Onze medewerkers zijn betrokken, gemotiveerd en gedreven om samen goede resultaten te behalen. In een informele bedrijfscultuur, waarin we respectvol en integer met elkaar omgaan, werken we samen aan groots groen onderwijs voor alle generaties.

 • Ontwikkelmogelijkheden in een prettige werkomgeving

  Een grootse rol van betekenis vervullen voor onze leerlingen en studenten, elkaar en de wereld waarin je leeft, kan alleen als je je veilig, gezond en gemotiveerd voelt. Je betrokken voelt bij de organisatie. Je uitgedaagd voelt om beste uit jezelf te halen. Je alle ruimte krijgt om jezelf verder te ontwikkelen.

  Meer over ontwikkelmogelijkheden
 • Sollicitatieprocedure

  Wanneer je een vacature voor jouw droombaan hebt gevonden, wil je ook weten wat er gebeurt na je sollicitatie. In dit overzicht zetten we alle stappen even overzichtelijk voor je op een rij.

  Onze sollicitatieprocedure
 • Medewerkerstevredenheid

  Onze medewerkers zijn bepalend voor het functioneren van onze organisatie. Daarom willen we graag weten hoe onze medewerkers het werken bij Zone.college beleven en nemen we regelmatig een medewerkerstevredenheidsonderzoek (mto) af.

  Meer over Zone.college
 • Job alert

  Wil jij op de hoogte blijven van onze nieuwste groene vacatures? En een mail ontvangen van de vacatures die aan jouw wensen voldoen? Maak dan een job alert aan.

  Lees meer