Zone.college als werkgever

Bij Zone.college bouwen bevlogen professionals samen aan de toekomst. De toekomst van leerlingen, studenten, medewerkers en partnerbedrijven, en een gezonde, groene toekomst van mens en wereld.

We bieden eigenzinnig, praktijk-rijk en vooruitstrevend onderwijs met persoonlijke aandacht aan zowel vmbo-leerlingen en mbo-studenten als medewerkers in de groene sector. Met vestigingen in Almelo, Borculo, Deventer, Doetinchem, Enschede, Hardenberg, Lochem, Twello en Zwolle, 900 medewerkers en ruim 7.000 leerlingen/studenten mogen we ons de grootste groene opleider van Oost-Nederland noemen.

Arbeidsvoorwaarden

Zone.college biedt medewerkers een marktconform salaris en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden. Goed geregeld dus!

Voel je meteen thuis

We vinden het belangrijk dat nieuwe medewerkers zich snel bij ons thuis voelen. Daarom krijg je eerst alle ruimte om kennis te maken met je collega’s en de organisatie.
Daarnaast hebben we begeleidingsprogramma op locatie of werkveld. Dit zijn maatwerktrajecten door geschoolde begeleiders. Natuurlijk helpt een ervaren Zone-collega je ook graag (verder) op weg.

Onze visie

Met zorg en aandacht bieden wij leerlingen, studenten en medewerkers een groene, uitdagende leeromgeving waarin ze zich thuis voelen. Nieuwe mogelijkheden ontdekken. Met hoofd, hart en handen zelf en samen uitgroeien tot zelfbewuste, zorgzame, ondernemende en maatschappelijk betrokken wereldburgers, die oog hebben voor duurzaamheid en leefbaarheid. Zo halen wij ieders beste binnenste buiten.

Cultuur

Werken bij Zone.college is werken in een inspirerende en vertrouwde werkomgeving met veel ruimte voor groei en ontwikkeling. Onze medewerkers zijn betrokken, gemotiveerd en gedreven om samen goede resultaten te behalen. In een informele bedrijfscultuur, waarin we respectvol en integer met elkaar omgaan, werken we samen aan groots groen onderwijs voor alle generaties.

Ontwikkelmogelijkheden in een prettige werkomgeving

Een grootse rol van betekenis vervullen voor onze leerlingen en studenten, elkaar en de wereld waarin je leeft kan alleen als je je veilig, gezond en gemotiveerd voelt. Je betrokken voelt bij de organisatie. Je uitgedaagd voelt om beste uit jezelf te halen. Je alle ruimte krijgt om jezelf verder te ontwikkelen.
Een vitale en inspirerende werkomgeving is daarbij essentieel. Een werkomgeving waarin jij als medewerker de ruimte krijgt om je eigen keuzes te maken en jezelf te blijven ontwikkelen. Bij Zone.college doen we er alles aan om te zorgen dat jij je elke dag weer met plezier kunt inzetten. Nu en straks.

Medewerkerstevredenheid

Onze medewerkers zijn bepalend voor het functioneren van onze organisatie. Daarom willen we graag weten hoe onze medewerkers het werken bij Zone.college beleven en nemen we regelmatig een medewerkerstevredenheidsonderzoek (mto) af. In 2016 scoorden we op het mto met een 7.6 nog bovengemiddeld, in 2019 met een 7.3 precies op het landelijk gemiddelde. Dat is niet zo vreemd als je bedenkt dat we een pas gefuseerde organisatie zijn. Het is voor ons de komende tijd een aandachtspunt en een uitdaging om de tevredenheid en betrokkenheid van onze medewerkers te verhogen.