Vakbekwaam houder van Overige Zoogdieren - online cursus

Houd jij je beroepsmatig bezig met het houden van andere zoogdieren dan honden en katten? Vanaf 1 juli 2020 is een vakbekwaamheidsbewijs verplicht voor iedereen die werkt met (gezelschaps)dieren. Zone.college biedt een cursus waarmee je een erkend vakbekwaamheidsbewijs kunt behalen voor het houden van Overige Zoogdieren. De cursus neemt 2,5 dagen in beslag. Je kunt deze cursus ook op locatie volgen in plaats van online.

Informatie

Voor wie

De cursus is bedoeld voor bedrijfsmatige houders van overige zoogdieren*. *Konijnen, alle knaagdieren, wallaby, stinkdier, alpaca, lama, etc. Intussen is bekend dat landbouwhuisdieren geen onderdeel meer vormen.

Programma

Vakkennis en vaardigheden:

  • opfrissen van kennis over dierwelzijn, rassen, voeding, wet- en regelgeving, huisvesting, gezondheid, fokken, verzorging, transport.

Dagdeel 1 en 2 (hele dag): bestudeerde lesmateriaal bespreken, laatste ontwikkelingen, nog te bestuderen onderwerpen bespreken.
Dagdeel 3: voorbereiding kennisexamen, kennisexamen oefenen, voorbereiding op vaardigheidsexamen, afname kennisexamen
Dagdeel 4 en 5: vaardigheidsexamen

Investering

€ 450,- excl. 21% btw p.p.

Voor actuele subsidies, bekijk ons overzicht met financiële regelingen voor particulieren en bedrijven.

Kosten herexamen:

Kennisexamen: € 60,– excl. 21% btw.
Praktijkexamen: 125,– excl. 21% btw.

Na de opleiding

Na het behalen van deze cursus mag je bedrijfsmatige activiteiten voeren met zoogdieren.

Maatwerk en op locatie

De meeste cursussen en opleidingen van Zone.college zijn op maat te maken en kunnen op de door jou gekozen locatie plaatsvinden. We bieden maatwerktrajecten voor groepen en individuen. Zoek je een opleiding die goed aansluit bij jouw specifieke wensen? Onze accountmanagers kunnen in co-creatie met jou een passend programma ontwikkelen.  Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden voor  incompany opleidingen te bespreken.