Bosmaaier - Opfriscursus

Werk jij als hovenier of in de groenvoorziening en wil je je kennis opfrissen om veilig en verantwoord te kunnen blijven werken met de bosmaaier? Dan is deze opfriscursus van Zone.college precies wat je zoekt. Zo’n opfriscursus is in ieder geval eens in de drie jaar aan te bevelen.

Informatie

Voor wie

Deze cursus is bedoeld voor hoveniers, groenvoorzieners en iedereen die werkt met de bosmaaier en de kennis wil opfrissen om veilig en verantwoord te kunnen blijven werken.

Programma

In deze cursus kunnen, in overleg met u, de volgende onderwerpen aan de orde komen:

  • De bouw van de bosmaaier
  • Veiligheid
  • Draadkop
  • Slagmes
  • Zaagblad
  • Hakselmes

Naast de motorisch aangedreven bosmaaier hebben wij ook bosmaaiers op accu bij ons waar in de praktijk mee geoefend wordt.

Aanvullende informatie
Deelnemers moeten tijdens de cursus beschikken over een veiligheidsuitrusting bestaande uit oog- en gelaatsbescherming, veiligheidsschoenen, handschoenen en bij voorkeur een bosmaaierbroek of – overall.

Wij hanteren een maximum aantal van 8 deelnemers per cursus. Er is hierdoor veel persoonlijke aandacht voor de individuele deelnemer.

Data en Locaties

Deze  cursus kan verzorgd worden op diverse (bedrijfs-)locaties.

Investering

Op aanvraag.

Na de opleiding

Maatwerk en op locatie

De meeste cursussen en opleidingen van Zone.college zijn op maat te maken en kunnen op de door jou gekozen locatie plaatsvinden. We bieden maatwerktrajecten voor groepen en individuen. Zoek je een opleiding die goed aansluit bij jouw specifieke wensen? Onze accountmanagers kunnen in co-creatie met jou een passend programma ontwikkelen.  Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden voor  incompany opleidingen te bespreken.