Talent4food

Ontdek de leerwerktrajecten op maat voor het behalen van een mbo-diploma

Talent4food is het programma voor (aankomende) medewerkers in de voedingsindustrie, die individueel een erkend mbo-diploma willen halen. Zone.college heeft leerwerktrajecten voor diverse banen in de voedingsindustrie; van operator, kwaliteitsmedewerker, productontwikkelaar, vakexpert tot teamleider. Na het volgen van een BBL-maatwerktraject  uit dit programma heb je een officieel erkend mbo-diploma op niveau 2,3 of 4.

De BBL-maatwerktrajecten bestaan uit kennisworkshops, examentraining, e-learnings én coaching op de werkplek. We bieden efficiënte opleidingsprogramma’s door de werkomgeving en  werkervaring als uitgangspunten te nemen.

Alle BBL-maatwerktrajecten van  Voeding en technologie duren twee jaar en iedere opleiding  heeft modules. Vanwege de modulaire opzet is het mogelijk om op meerdere momenten in het jaar in te stromen, mits er voldoende deelnemers zijn.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duren de BBL-maatwerktrajecten van het Talent4food programma?

De totale opleidingsduur is twee jaar voor een opleiding op niveau 2, 3 of 4.

Wanneer kan ik starten?

De opleidingen bestaan uit verschillende modules.
Vanwege de modulaire opzet is het mogelijk om op meerdere momenten in het jaar in te stromen, mits er voldoende deelnemers zijn. Voor het kunnen bieden van een goed aanbod starten we met intake gesprekken.

Zijn er financiële regelingen?

Er zijn verschillende regionale en sectorale subsidies en regelingen. Onze opleidingsadviseurs kunnen meer vertellen over de huidige financiële tegemoetkomingen van kosten voor onderwijs en praktijkbegeleiding. Bekijk hier het overzicht, dat we hebben samengesteld.

Meer informatie

Heb je behoefte aan opleidingsadvies of  vragen over arbeidsparticipatie of financieringsmogelijkheden? Neem dan contact met ons op.