Bloemsierkunst gevorderden

Ben jij al bedreven in de bloemsierkunst en wil je je daarin verder specialiseren? Met deze 1-jarige cursus voor gevorderden krijg je in 16 avondsessies de vaardigheden bijgebracht die je nodig hebt om nóg beter te worden met bloemen.

Informatie

Voor wie

Deze 1-jarige avondcursus is bedoeld voor cursisten die de basisvaardigheden van het bloemschikken reeds beheersen.

Programma

Het programma van de vervolgcursus Bloemsierkunst bestaat uit het samenstellen van arrangementen uit plantaardige en niet-plantaardige materialen met een verantwoorde vormgeving en kleurgebruik. Het betreft een verdieping van de eerder aangeleerde technieken. Rouwwerk en bruidswerk zullen een onderdeel zijn van de draad- en steektechnieken. Uiteraard krijgt de cursist ook voldoende kennis van het gebruik, de toepassing en de verzorging van in de beroepspraktijk voorkomende bloemen, planten, hulpmiddelen en materialen, die nodig zijn om goed bloemwerk te kunnen maken.

De cursus wordt afgesloten met een examen. Bij voldoende resultaat ontvangt de cursist een getuigschrift.

Beroepspraktijkvorming tijdens de cursus is gewenst maar niet verplicht.

Het aantal deelnemers is minimaal 8 en maximaal 15.

 

Data en Locaties

De cursus wordt bij voldoende aanmelding gegeven op 16 maandagavonden van 18:00 uur – 21:30 uur bij Zone.college locatie Zwolle.

Cursusdata 2020-2021:

21 september, 5, 26 oktober, 9, 23 november, 7 december, 4, 18 januari, 1, 15 februari, 8, 22 maart, 12, 26 april, 17 mei, 7 juni (reservedatum 14 juni).

Investering

€ 995,– excl. 21% BTW. Naast de cursuskosten moet rekening gehouden worden met kosten voor aanschaf gereedschappen ca. € 50,- en bloemen ca. € 25,- per cursusavond.

Na de opleiding

Maatwerk en op locatie

De meeste cursussen en opleidingen van Zone.college zijn op maat te maken en kunnen op de door jou gekozen locatie plaatsvinden. We bieden maatwerktrajecten voor groepen en individuen. Zoek je een opleiding die goed aansluit bij jouw specifieke wensen? Onze accountmanagers kunnen in co-creatie met jou een passend programma ontwikkelen.  Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden voor  incompany opleidingen te bespreken.