Goede sfeer

Voel je thuis

Op onze school voel je je snel ’thuis’: het is een veilige wereld waarin je jezelf kunt zijn en iedereen elkaar kent. Een goede sfeer op school vinden we erg belangrijk. Het helpt je om je thuis te voelen. Ook het leren en werken in een groene omgeving draagt hieraan bij. Je krijgt op onze kleine, veilige en overzichtelijke scholen theorie- en praktijkvakken. We wisselen de theorievakken af met projecten en excursies, zowel binnen als buiten de school. We zijn ervan overtuigd dat je door de goede sfeer en groene omgeving meer leert en dus beter presteert.

 

Leuke dingen doen

School moet natuurlijk wél leuk zijn! Onze leerlingen doen daarom veel leuke dingen. Maar neem dit niet van ons aan, bekijk de onderstaande film en hoor het zelf van onze leerlingen. Op de social media pagina’s van onze school zie je wat er nog meer voor leuks gebeurt op school.

Volg ons op

Instagram

Vandaag is de Podcast Dierenpraat van Zone.college gelanceerd op Spotify. In de podcast bespreken we verschillende thema's binnen het werkveld Dier. Denk hierbij aan oud-studenten met een inspirerend verhaal, innovaties binnen het werkveld, activiteiten in de dierenbranche, interviews met mensen uit het werkveld en alles wat jij nog meer wil weten!

De eerste aflevering van de podcast Dierenpraat trappen we af met Christiaan Luttenberg. Christiaan is hoofd dierverzorger van de Bush en Desert bij Burgers’ Zoo. Hij is bekend van het tv-programma's 'Drukte in de dierentuin', 'Burgers’ Zoo & Waarom' en het YouTubekanaal van Burgers’ Zoo. In deze podcast bespreken we de 'do's and don'ts' voor toekomstige dierverzorgers. We gaan regelmatig nieuwe afleveringen plaatsen, wil je niets missen voeg Dierenpraat dan toe aan je bibliotheek in Spotify,

Wil je de podcast beluisteren? Open deze dan in Spotify met deze link: https://open.spotify.com/show/57nPW9FuH2ifFgS7uPqAEP

Heb je geen Spotify, dan kun je de eerste aflevering ook hier beluisteren: https://app.springcast.fm/player/e/22706/00d664/dark
...

28 0

Ga jij binnenkort naar het mbo? Ontdek onze groene mbo-opleidingen tijdens de open dag van 26 november. Altijd een opleiding die past. Meld je aan via zone.college/opendagenmbo link in bio.
#studiekeuzembo
...

22 0

Ga jij binnenkort naar het mbo? Ontdek onze groene mbo-opleidingen tijdens de open dag van 26 november. Altijd een opleiding die past. Meld je aan via zone.college/opendagenmbo link in bio.
#studiekeuzembo #opleidingPaardensport
...

22 0