Voel je thuis

Leuke dingen doen

School moet natuurlijk wΓ©l leuk zijn! Onze leerlingen doen daarom veel leuke dingen. Maar neem dit niet van ons aan, bekijk de onderstaande film en hoor het zelf van onze leerlingen. Op de social media pagina’s van onze school zie je wat er nog meer voor leuks gebeurt op school.

Volg ons op

Facebook

School in beeld

Onze school heeft een modern praktijkcentrum met dierverblijven, technieklokalen, een kooklokaal en een bloemlokaal. Buiten staat de kas en er is een grote tuin. Natuurlijk zijn er theorielokalen voor vakken zoals Nederlands, wiskunde en biologie. In onze Gezonde kantine kun je een broodje halen en gezellig zitten met je klasgenoten. Nieuwsgierig hoe onze school eruit ziet? Mart, Marit en Elena leiden je graag rond.

Wat een prachtig weer vandaag! 🌞 Klas 1b2 kreeg biologieles in het buitenlokaal. Wat een fijn! πŸ¦‹πŸ›πŸœπŸπŸžπŸ¦—πŸ•·πŸŒπŸ¦ŸπŸ¦ πŸŒΈ ...

Leerlingen van het Groene Lyceum klas 1&2 werken aankomende weken tijdens de GWO en de onderzoeksdag aan beplantingen en insecten. Vandaag heeft er 1 groep zelfs een bezoek gebracht aan de bijenstal in Bornerbroek en mochten de leerlingen ervaren hoe het is om imker te zijn. #ervepeeze #bijen #bijenstal #hgl #zonecollege #zonecollegealmelo #imker #groen #onderwijselkedaganders #onderwijs ...

This error message is only visible to WordPress admins

Error: Access Token for zone_college_almelo is not valid or has expired. Feed will not update.

There's an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin's Settings page.