BHV Bedrijfshulpverlening herhalingsbijeenkomst EHBO

Heb jij de cursus Bedrijfshulpverlening Basis gevolgd? Dan moet je je kennis op peil houden door middel van herhalingsbijeenkomsten. De wet schrijft voor dat je daar per onderdeel (EHBO en Brandbestrijding) elke twee jaar een dagdeel aan moet besteden. Zone.college biedt je de mogelijkheid om aan deze verplichting te voldoen, met herhalingsbijeenkomsten waarin de focus niet ligt op theorie maar op praktisch handelen.

Informatie

Voor wie

Deze EHBO-cursus is bedoeld voor iedereen die de basiscursus Bedrijfshulpverlening heeft gevolgd en hierin qua kennis en kunde bij wil blijven door deel te nemen aan de wettelijke verplichte herhalingsbijeenkomsten.

Programma

De herhalingsbijeenkomst EHBO bestaat uit één dagdeel (avond of middag).

Voor het behoud van je certificaat Bedrijfshulpverlening EHBO en Brandbestrijding zul je elke twee jaar voor beide onderdelen een herhalingsbijeenkomst moeten volgen.

Bij een minimaal aantal van 12 personen kunnen wij een bijeenkomst in-company verzorgen.

Investering

€ 109,-  excl. 21% btw.

Na de opleiding

Maatwerk en op locatie

De meeste cursussen en opleidingen van Zone.college zijn op maat te maken en kunnen op de door jou gekozen locatie plaatsvinden. We bieden maatwerktrajecten voor groepen en individuen. Zoek je een opleiding die goed aansluit bij jouw specifieke wensen? Onze accountmanagers kunnen in co-creatie met jou een passend programma ontwikkelen.  Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden voor  incompany opleidingen te bespreken.