Microbiologie - basis

Werk jij in een ambachtelijk of industrieel voedingsmiddelenbedrijf of bij een cateraar? Dan is basiskennis van microbiologie een must. Deze cursus van Zone.college leert je in 4 dagdelen de voornaamste beginselen van hygiëne, maatregelen en de groei van micro-organismen. Na afloop kun je microbiologische uitslagen interpreteren en heb je inzicht in het voorkomen van besmettingen.

Informatie

Voor wie

Medewerkers in ambachtelijke en industriële voedingsmiddelenbedrijven en catering.

Programma
  • Soorten micro-organismen 
  • Micro-organismen herkennen 
  • Levensvoorwaarden van micro-organismen 
  • Functie en gevaren van micro-organismen 
  • Aantonen van micro-organismen 
  • Interpreteren van uitslagen 
  • Oorzaken van besmetting 
  • Voorkomen van besmetting 
  • Praktijkcasussen 
Data en Locaties

Investering

€ 395,- excl. 21% btw voor een cursus van 4 dagdelen.

Na de opleiding

Na deze cursus kun je microbiologische uitslagen interpreteren en heb je inzicht in het voorkomen van besmettingen. 

Maatwerk en op locatie

De meeste cursussen en opleidingen van Zone.college zijn op maat te maken en kunnen op de door jou gekozen locatie plaatsvinden. We bieden maatwerktrajecten voor groepen en individuen. Zoek je een opleiding die goed aansluit bij jouw specifieke wensen? Onze accountmanagers kunnen in co-creatie met jou een passend programma ontwikkelen.  Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden voor  incompany opleidingen te bespreken.