Wildlife

Werken met wilde dieren in gevangenschap (zoals olifanten, reptielen, vogels en vissen) is geen dag hetzelfde. Je kunt ook in bijzondere situaties terechtkomen. Soms help je gestrande dieren of verzorg je wilde dieren in een noodopvang. Je laat je hoofd dan niet op hol brengen en steekt enthousiast je handen uit de mouwen. Je werkt hard, toont eigen initiatief en doet net dat stapje extra. En met plezier!

Opleidingen

Opleiding in beeld

Maak kennis

met onze opleiding

 • Maximaal 50?

  De opleiding Wildlife kent een zogenaamde numerus fixus. Dat betekent dat er voor het schooljaar 2022-2023 een beperkt aantal opleidingsplaatsen is. Er kunnen dat schooljaar 50 eerstejaars studenten starten.

  Lees meer
 • Dierenteam Zwolle: uniek in Nederland

  De opleiding Wildlife werkt met verschillende dierenwelzijnsorganisaties samen aan het verbeteren van dierenwelzijn in Zwolle. Onder de naam ‘Dierenteam Zwolle’ voeren ze verschillende acties uit rondom thema’s als opvang van dieren en het bevorderen van en informeren over dierenwelzijn.

  Lees meer
 • Opleiding Wildlife presenteert zich in vakblad

  De opleiding Wildlife heeft onlangs in het vakblad Harpij uit de doeken gedaan op welke manier de docenten vorm en inhoud geven aan de opleiding en op welke manier zij het bedrijfsleven hierbij heeft betrokken. Nieuwsgierig naar de uitkomsten en plannen? Lees dan via onderstaande link het complete artikel.

  Lees meer