Aanmelddag vmbo Enschede

Woensdag 13 maart 2019 en donderdag 14 maart 2019 van 17.00 – 20.00 uur zijn er aanmelddagen op Zone.college Enschede.

We zien je samen met je ouders(s)/verzorger(s) op bij de ingang. Je vult het aanmeldformulier in en daarna heb je samen met een medewerker/docent een kennismakingsgesprek.

Binnen 6 weken krijgen je ouders bericht of jij bent aangenomen.

Laptop in 1e leerjaar

Aankomend schooljaar 2019-2020 gaan de leerlingen in leerjaar 1 gebruik maken van een personal device (laptop). Wij willen onze leerlingen nl. modern en eigentijds onderwijs aanbieden. Een laptop gaat hierin een belangrijke bijdrage leveren, hoewel de laptop het boek niet volledig zal vervangen.

We verwachten dat uw kind vanaf het begin van het schooljaar een eigen device in zijn/haar bezit heeft. Het device is eigendom van de leerling en wordt zowel op school als thuis gebruikt. U krijgt van ons adviezen waar u een kwalitatief goede laptop voor een eerlijke prijs kunt aanschaffen (indien u geen mogelijkheden ziet om een laptop voor uw kind aan te schaffen, dan kunt u contact opnemen met Stichting Leergeld).

Op de aanmelddagen wordt nadere informatie verstrekt en in de maand mei organiseren wij een informatieavond over dit onderwerp.