FlowerFusion

FlowerFusion, is hét eindexamenspektakel van studenten van de opleiding Bloem & styling. Op woensdag 26 juni laten studenten in een wervelende show op het podium de mooiste creaties zien, elk in hun eigen unieke stijl. De locatie dit jaar is Theater De Spiegel in Zwolle. Kom ook kijken en reserveer je toegangskaartjes hier.

Alle examenstukken, zoals verschillende ruimtelijke objecten, arrangementen, bruidsboeketten en aanverwant bloemwerk, zijn beoordeeld door de vakdocenten en vakgenoten uit het bedrijfsleven. Naast het praktische resultaat worden de studenten door vakmensen ook beoordeeld op bijvoorbeeld het voeren van een verkoopgesprek, het maken van een presentatie in stijl en het bedrijfsvoeren. FlowerFusion geeft een goede indruk van de kwaliteit van de opleiding Bloem & styling. De studenten zijn aanwezig om hun werk toe te lichten en kunnen zo goed vertellen welke kennis, vaardigheden en vakmanschap ze tijdens hun opleiding hebben ontwikkeld. Iedereen die inspiratie op wil doen, is van harte welkom.

Kom kijken!

Aanvang 19.30 uur (zaal open 19.00 uur). Locatie Theater De Spiegel (Spinhuisplein 14) in Zwolle. Toegangskaarten zijn hier verkrijgbaar.

FlowerFusion