Het Doetinchems Manifest

Op donderdag 31 augustus bundelen de Gemeente Doetinchem, Het Graafschap College, Zone.college, Hogeschool Iselinge én 22-24 Events haar krachten en organiseren ze samen de eerste editie van Het Doetinchemse Intro-Feest! We pakken groots uit op het festivalterrein van Het Doetinchems Manifest om de studenten van Doetinchem te verbinden met de stad. Samen zetten we Doetinchem op de kaart als studentenstad!  

 

  • Ben je eerstejaars student? Dan krijg je je ticket helemaal gratis. Gebruik je studentnummer als kortingscode, dan worden de ticketkosten verrekend.
  • Studenten uit hogere jaren kunnen een studententicket voor €5,-. Let wel op: bij de ingang moet je aan kunnen tonen dat je student bent aan een van de deelnemende scholen. Dit kan door je studentenpas te laten zien of een screenshot van het Magister.
  • Introducees zijn ook welkom. Wil je graag met een vriend of vriendin mee, maar studeer je zelf niet aan het Graafschap College, Zone.college of Hogeschool Iselinge? Bestel dan een introducee ticket voor €10,-.

Kaartjes kun je bestellen via deze site