Informatieavond Vakmanschapsroute Zone.college Enschede

Kennismaken met de Vakmanschapsroute in Enschede? Dit kan tijdens de informatieavond op donderdag 26 november 2020 van 19.00 – 21.00 uur.

De Vakmanschapsroute in Enschede
Volg je een basisberoepsgerichte leerweg (BB) bij Zone.college of bij een andere school? Of ben jij een praktisch ingestelde kaderberoepsgerichte (KB) leerling? Dan kun je vanaf de derde klas kiezen voor onze Vakmanschapsroute. De Vakmanschapsroute is een praktische en actieve manier om binnen drie tot vier jaar een mbo-diploma niveau 2 te halen. Daarmee kun je meteen aan het werk. Maar je kunt er ook voor kiezen om verder te leren. Binnen en buiten de groene sector. Bijzonder aan de Vakmanschapsroute is ook dat hiermee de stap van vmbo naar mbo veel minder groot is.

Binnen de Vakmanschapsroute kun je kiezen uit verschillende vakrichtingen: Groen, grond & infra, Tuin & landschap, Veehouderij, Dierverzorging, Green design en Voeding & Technologie.

Meld je aan voor een 1-op-1 gesprek op locatie
Op donderdagavond 26 november zijn onze studiebegeleiders aanwezig. Wil je een persoonlijk gesprek op locatie? Meld je dan aan via onderstaand formulier. We nemen vervolgens contact met je op voor het maken van een afspraak.

Klik hier voor het online aanmeldformulier

Ons adres: Hengelosestraat 481, 7521 AG Enschede