Open dag Het Groene Lyceum Enschede

Kennis maken met Het Groene Lyceum in Enschede? Dit kan tijdens de Open dag op vrijdag 24 januari 2020 van 15.30 tot 20.30 uur. Leerlingen uit groep acht en eindgroepen kunnen zich samen met hun ouders/verzorgers persoonlijk laten informeren over dit uitdagende onderwijstraject voor slimme doeners. Tijdens de Open dag wordt ingegaan op onder meer het onderwijs, de manier van lesgeven en de begeleiding van leerlingen. Ook het unieke karakter van Het Groene Lyceum komt aan bod.

Het Groene Lyceum is de plek voor leerlingen die makkelijk leren en goede scores op toetsen halen, houden van leren in de praktijk en feeling hebben met de groene omgeving. In een ondernemend traject gaan theorie én praktijk hand in hand. Na afloop hebben de leerlingen een volwaardig vmbo-diploma (GL/TL) en een mbo-diploma op niveau 4. Hiermee hebben ze een prima startbewijs voor het hbo in handen.

De opleiding wordt aangeboden op de locatie Enschede, maar ook in Twello, Almelo, Doetinchem en Zwolle. Leerlingen van Het Groene Lyceum maken gebruik van alle faciliteiten die deze locatie biedt. Denk aan praktijklokalen en het gebruik van de buitenruimte. 

Open dag Het Groene Lyceum Zone.college Enschede
15.30 uur tot 20.30 uur
Hengelosestraat 481, Enschede