Bloem & styling presenteert zich op PROTO

Van 28 juni t/m 7 juli vindt voor de tweede keer in de binnenstad van Zwolle op verschillende locaties PROTO plaats. Een tiendaags Art & Design event waarin getalenteerde afstuderende mbo- en hbo-studenten en professionals in de kunst en vormgeving hun werk laten zien. Onder de noemer FlowerFusion leveren studenten Bloem & styling ook een bijdrage aan dit evenement.

Op 6 locaties in de Zwolse binnenstad (Schouwburg Odeon, de Stadkamer, Waanders In de Broeren, Theater De Spiegel, Kinki Kappers en het Stadhuis) staan kleurrijke en innovatieve werkstukken. Werkstukken die de omgeving mooier maken en de kijker zeker een goed gevoel zullen geven. De werkstukken voor PROTO zijn gemaakt door Carline Refuge, Bente Braakman, Mendy Kerkdijk, Leonie Tessemaker, Marjoke van der Beek, Silke Schoenaker, Jochem Vos, Romina Struik, Michelle Luinge en Ylva Vetker.

Zone.college haakt aan bij het evenement om te laten zien hoe creatief de opleidingen Bloem & styling zijn. Want FlowerFusion staat voor spelen met kleuren, vormen en (natuurlijke materialen), het mixen van stijlen en het toepassen van complexe technieken. Het resultaat: 11 unieke werkstukken, die de ruimte waarin ze staan mooier maken en een goed gevoel geven. Alle werkstukken zijn ook gepresenteerd op de jaarlijkse eindshow van de opleiding. Dit jaar op 26 juni georganiseerd in Theater De Spiegel.

PROTO