FlowerFusion daverend succes

‘Wat een gave show op een super mooie locatie.’ De reacties van de bezoekers van FlowerFusion, de eindshow van de opleiding Bloem & styling van Zone.college, spraken voor zich: de avond was een daverend succes. Ruim 500 bezoekers kregen van 70 studenten Bloem & styling meer dan 100 unieke, groene kunstwerken gepresenteerd. In de grote zaal van Theater De Spiegel in Zwolle werd woensdag 26 juni een afwisselende show neergezet, waarbij de studenten begeleid door een DJ en een lichtshow, hun vakmanschap en creativiteit lieten zien.

Na afloop van de show konden de werkstukken worden bewonderd in de foyer van het theater. De studenten waren hier ook aanwezig om hun werk toe te lichten en te vertellen over welke kennis, vaardigheden en vakmanschap ze tijdens hun opleiding hebben ontwikkeld. De complimenten van bezoekers waren ook hier overweldigend en hartverwarmend.

De opleiding Bloem & styling organiseert elk jaar een eindshow. Dit jaar voor het eerst in Theater de Spiegel. De samenwerking is als zeer positief ervaren. FlowerFusion staat voor spelen met kleuren, vormen en (natuurlijke) materialen, het mixen van stijlen en het toepassen van complexe technieken. Resultaat: meer dan 100 unieke werkstukken, zoals innovatieve arrangementen, bruidswerk, showboeketten, kransen en plantenarrangementen. Alle examenwerstukken zijn beoordeeld door vakdocenten en vakgenoten uit het bedrijfsleven.

Een aantal werkstukken krijgt na FlowerFusion een plek op het tiendaagse Art & Design event PROTO. Op zes locaties in de Zwolse binnenstad (Schouwburg Odeon, Stadkamer, Waanders In de Broeren, Theater De Spiegel, Kinki Kappers, Stadhuis) kunnen bezoekers nog eens nagenieten van de werkstukken.

Mooie eindshow in Theater de Spiegel Mooie show Bloem & styling
Spetterende show in Zwolle Mooie show in Zwols Theater
Mooie show in Zwols Theater Mooie show in Zwols Theater