Mbo-ambassadeur 2024 van Zone.college bekend

Na een spannende zoektocht naar de Studentambassadeur mbo, hebben docenten en studenten van Zone.college, gesproken en een keuze gemaakt. Sanne Diepenbroek, een stralende derdejaars student Dierverzorging niveau 4 in Doetinchem, is uitgeroepen tot de trotse winnares. Met haar indrukwekkende resultaten, uitstekende stage, positieve inzet en vakmanschap heeft ze de meeste stemmen ontvangen en is nu de mbo-ambassadeur 2024 van Zone.college!

Mbo-ers Pakken Aan
Sanne zal de eer van onze school hoog houden tijdens de landelijke campagne ‘Mbo’ers Pakken Aan’. Deze campagne, georganiseerd door de MBO Raad, brengt mbo-studenten uit heel Nederland samen in uitdagende wedstrijden en challenges. Het doel is duidelijk: het mbo een gezicht geven en laten zien dat mbo-studenten volwaardig deel uitmaken van de maatschappij. Sanne is hierbij niet alleen onze vertegenwoordiger, maar ook een stralend voorbeeld van inzet en enthousiasme.

Met haar opmerkelijke toewijding, uitstekende prestaties tijdens de Skills-wedstrijd en aanstekelijk enthousiasme is Sanne de perfecte keuze om onze school te vertegenwoordigen tijdens de landelijke verkiezingen. De campagne begint in maart 2024 en bestaat uit verschillende uitdagende opdrachten. Elke uitdaging biedt de ambassadeurs de kans om punten te verdienen. We wensen Sanne veel succes en vooral veel plezier tijdens haar deelname aan de verkiezingen voor de Landelijk Ambassadeur mbo!