Nieuwe website Zone.college live!

We zijn live! De nieuwe Zone.college website vertelt, maar laat ook vooral zien hoe blij we zijn met ons groene onderwijs. 

Bij het ontwikkelen van de website, is gebruikersvriendelijkheid prioriteit nummer 1 geweest. Het vmbo en het mbo hebben beiden een eigen online zone. Op deze manier maken we het bezoekers in maximaal drie klikken heel gemakkelijk om bij de informatie te komen die ze zoeken. Verder is er een helder kruimelpad ontwikkeld, is er een logische zoekfunctie toegevoegd en is de vormgeving zo clean mogelijk gehouden. Tot 1 oktober zullen de oude sites ook nog in de lucht blijven. Daarna worden alle ‘oude’ sites doorgelinkt naar www.zone.college.

Nieuwe onderdelen
Alle vmbo-locaties hebben op de nieuwe website allemaal een eigen ‘subsite’ gekregen. Bezoekers worden door middel van een geo-tag automatisch doorverwezen naar de dichtstbijzijnde vmbo-locatie in zijn of haar buurt. Handig, want zo krijgen potentiele leerlingen de meest passende informatie. Uiteraard kunnen bezoekers ook kijken bij andere vestigingen. Per vmbo-locatie wordt ook duidelijk aangeven wat een leerling er kan volgen: vmbo Groen, Het Groene Lyceum of de Vakmanschapsroute.

Feedback?
De afgelopen dagen heeft een aantal collega’s al meegekeken in de website en feedback gegeven. Zie jij nog verbeteringen? Mail dan de opmerking met een directe link naar de pagina waarover de vraag gaat naar communicatie@zone.college. Samen kunnen we zo onze website nog beter maken en zo meer bezoekers goed informeren.

Tip!
Op zoek naar de inlog van bijvoorbeeld intranet of Magister? Klik dan op het knopje ‘inloggen’ rechtsboven. Hier staan de rechtstreekse links naar alle onderdelen waarvoor je moet inloggen.