Ontdek de Wereld van Geo, data & design en de innovatieve BBL-variant

In 2021 heeft Zone.college met trots de nieuwe mbo-opleiding Geo, data & design op niveau 4 gelanceerd. Deze innovatieve opleiding is ontwikkeld in nauwe samenwerking met vooraanstaande bedrijven en instellingen binnen het vakgebied. Naast de traditionele voltijd Beroepsopleidende Leerweg (BOL), bieden we ook een deeltijd Beroepsbegeleidende Leerweg (BBL) variant aan.

Een Innovatieve BBL-opleiding
De BBL-opleiding biedt een unieke mogelijkheid om werk en studie te combineren. Met minimaal drie werkdagen bij een werkgever en één dag per week op school, stelt dit programma mensen in staat om zich te ontwikkelen binnen dit boeiende vakgebied.

Praktijkgericht Leren
Er is opvallend veel interesse vanuit bedrijven en instellingen voor deze 3-jarige BBL-opleiding. Dit is voornamelijk te wijten aan het tekort aan goed geschoold personeel met actuele kennis op het gebied van datavisualisatie, het stelsel van basisregistraties, kaarten maken en het werken met software zoals ArcGIS, QGIS, MS PowerBi en AutoCAD.

Toegankelijk voor Iedereen
Bij Zone.college staat projectgestuurd en praktijkgericht onderwijs centraal. We spelen in op actuele ontwikkelingen en proberen zoveel mogelijk de wensen van onze studenten te integreren. Belangrijke thema’s die aan bod komen zijn onder andere landschapsontwikkeling, stad en veiligheid, klimaat en energie, wijkinventarisatie, wijkontwikkeling, gezondheid en vitaliteit.

Innovatieve Onderwijsmethoden
De opleiding is toegankelijk voor zowel jongere als oudere studenten. Of je nu rechtstreeks vanuit het vmbo komt, een omscholing wilt doen of je wilt verdiepen na het behalen van een eerder mbo-diploma, bij ons ben je aan het juiste adres.

Klaar voor de Toekomst?
Enkele onderwerpen, systemen en software waar wij binnen ons onderwijs aandacht aan besteden zijn onder andere het stelsel van basisregistraties, standaardisatie van gegevens, databeheer, datavisualisatie (waaronder schematisering en infographics), storymaps, ArcDashboard, en het werken met diverse software zoals QGIS, ArcGIS, AutoCAD, Python, MS Excel, Civil 3D en Canva.

Neem Contact op of Bezoek Het Voorlichtingsgesprek!
Wil je meer weten over onze opleiding Geo, data & design? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie of kom langs tijdens ‘Het Voorlichtingsgesprek’ op 11 juni.

Gloednieuw en bruisend van energie: de mbo-opleiding Geo, data & design bij Zone.college is dé kans om jouw carrière in een stroomversnelling te brengen! In samenwerking met vooraanstaande bedrijven en instellingen hebben we een cutting-edge programma ontwikkeld dat je de mogelijkheid biedt om werk en studie perfect te combineren.

Onze 3-jarige BBL-opleiding is dé sleutel tot succes in een wereld waar datavisualisatie, het stelsel van basisregistraties en geavanceerde software als ArcGIS, QGIS en AutoCAD de toon zetten. Werk drie dagen per week bij een werkgever en dompel jezelf één dag per week onder in de nieuwste technologieën en trends.

Bij Zone.college staat praktijkgericht onderwijs centraal. We duiken diep in thema’s als landschapsontwikkeling, stad en veiligheid, klimaat en energie, en nog veel meer. Of je nu net van het vmbo komt, een nieuwe richting wilt inslaan of je wilt specialiseren na het behalen van een mbo-diploma, bij ons ben je aan het juiste adres.

Onze lesmethoden zijn dynamisch en innovatief. Van het stelsel van basisregistraties tot het bouwen van indrukwekkende storymaps en het ontwikkelen van je eigen kaarten, we bieden een breed scala aan onderwerpen en praktische vaardigheden.

Ben je klaar om de wereld van Geo, data & design te veroveren? Neem contact met ons op voor meer informatie of bezoek het Voorlichtingsgesprek. Jouw toekomst begint hier, bij Zone.college!