Podcast Dierenpraat | In gesprek met Matyas Bittenbinder

Vanaf vandaag is de eerste aflevering van serie 2 van de Podcast Dierenpraat van Zone.college op Spotify en Springcast te beluisteren. In de podcasts bespreken we verschillende thema’s binnen het werkveld Dier. Denk hierbij aan oud-studenten met een inspirerend verhaal, innovaties binnen het werkveld, activiteiten in de dierenbranche, interviews met mensen uit het werkveld en alles wat jij nog meer wil weten!

In deze aflevering gaan docenten René Broek en Marjan Kollen in gesprek met Matyas Bittenbinder. Matyas is bioloog en toxicoloog. Regelmatig is hij te zien op tv of te horen op de radio. Hij heeft net een boek geschreven over ‘gif in het dierenrijk’. Matyas geeft handige tips voor het verkrijgen van je droombaan.

We plaatsen elke drie weken een nieuwe aflevering, wil je niets missen voeg Dierenpraat dan toe aan je bibliotheek in Spotify.

Wil je de podcast met Matyas beluisteren? Open deze dan in Spotify met deze link: https://open.spotify.com/show/57nPW9FuH2ifFgS7uPqAEP

Heb je geen Spotify, dan kun je de eerste aflevering ook hier beluisteren: https://app.springcast.fm/player/e/26910/00d664/dark