Ruim 96 procent van de VO-leerlingen geslaagd!

Op 10 juli aanstaande ontvangen vrijwel alle leerlingen vmbo-groen van de Groene Welle hun diploma! Maar liefst ruim 96 procent is in één keer geslaagd voor het vmbo-groen. Edwin Oosterhof, teamleider van het VO: “Een mooi resultaat waar we met z’n allen trots op mogen zijn!”

Dit jaar zijn er ook drie leerlingen die Cum Laude zijn geslaagd. Zij krijgen deze uitzonderlijke aantekening natuurlijk op hun diploma vermeld. Als Groene Welle zijn we trots op onze leerlingen, ze hebben het allemaal knap gedaan en een geweldige prestatie geleverd!

VO-leerlingen tevreden over onderwijs

Leerlingen van de Groene Welle zijn bovengemiddeld tevreden over het onderwijs en onze school; dat blijkt uit de jaarlijkse cijfers van de LAKS Monitor. Ook de deskundigheid van docenten en de onderwijsvoorzieningen scoren hoog. Edwin: “We hebben het afgelopen jaar geïnvesteerd in scholing van docenten. We vinden het belangrijk wat daadwerkelijk in de klas gebeurd. Het is mooi om te zien dat dit ook wordt gezien door leerlingen. Verder staat aan de basis van leren een goede en veilige sfeer weten te creëren. Beiden zorgen er – met andere indicatoren – voor dat de goede resultaten op examens een logisch gevolg zijn”.