Strijd om de Titel: Finale van de Skills Heroes Powered By Wedstrijd Paraveterinair

Op maandagochtend 11 maart verzamelden de beste studenten paraveterinair van Nederland zich bij Zone.college in Doetinchem voor de finale van de Skills Heroes Powered By wedstrijd. De sfeer was geladen met spanning toen studenten van scholen zoals Vonk, Lentiz, Landstede, Yuverta, Curio, Terra en Zone.college zich voorbereidden om te strijden om de titel van Beste Student Paraveterinair.

Opdrachten: Creatief en Praktisch
De dag begon met twee uitdagende opdrachten: een groep begon aan een marketinggerichte schrijfopdracht om een activiteit van een dierenartsenpraktijk te promoten, terwijl een andere groep zich bezighield met klanten aan de balie, monsters verwerkte en advies gaf. De rest van de dag stond in het teken van verschillende opdrachten, zoals het maken van röntgenfoto’s en het voorbereiden van operaties, inclusief interactie met echte dieren voor hands-on ervaring.

Beoordeling: Kritisch Oog van de Jury
Een professionele jury, samengesteld uit ervaren professionals uit de dierenartsenpraktijk, beoordeelde de finalisten op nauwkeurigheid, sociale vaardigheden en klantvriendelijkheid.

De Onthulling: Spanning tot het Einde
Vandaag horen de deelnemers wie van hen in de top drie terecht zijn gekomen. Bekijk hieronder welke studenten de top drie hebben gehaald. Tijdens Skills The Finals op 22 maart wordt bekend gemaakt op welke student uit de top drie op welke positie terecht is gekomen.

Reflectie: Succesvolle Dag met Enthousiaste Deelnemer
We kijken terug op een geslaagde dag met veel enthousiaste deelnemers en begeleiders. Ook Naomy Oldenwening, student van Zone.college, was erg enthousiast over de dag: “Het was erg leuk om aan deze wedstrijd deel te nemen. Ook de opdrachten waren uitdagend, maar pasten goed bij de opleiding.”