Studente Bloem & styling Ambassadeur mbo Zone.college

De afgelopen weken zijn we binnen het mbo van Zone.college op zoek gegaan naar de Ambassadeur mbo. De Ambassadeur mbo is dé student die positief opvalt door goede resultaten, prima stage, positieve inzet en vakmanschap. Uit de 8 nominaties is Silke Schoenaker, studente Bloem & styling, als winnaar uit de bus gerold. Zij vertegenwoordigt Zone.college de komende periode tijdens de landelijke campagne ‘Mbo’ers Pakken Aan’.

Silke is de winnaar geworden vanwege haar grote inzet, gedrevenheid in haar vak en doorzettingsvermogen. Ze grijpt iedere uitdaging aan en dat resulteert in mooie ervaringen bijvoorbeeld tijdens een stage in Italië of bij vakwedstrijden. Volgens haar docenten is Silke een aanwinst voor het vak in alle opzichten. Daarnaast voldoet Silke het beste aan de landelijke criteria.Winnaar aan het werk

Silke is enorm vereerd met de nominatie. ‘Echt super leuk!’. Op dit moment loopt Silke stage bij De Eeuwige Lente in Apeldoorn. Binnenkort zal zij in de spotlight worden gezet door onder meer een lunch met René van Kuilenburg, College van bestuur.

De overige genomineerden, Ellen Rosant (Voeding & technologie), Bart Bekman (Voeding & technologie), Renske Boswerger (Voeding & technologie), Stijn Jansen (Tuin & landschap), Robbin de Zoete (Tuin & landschap), Iris Klein Bleumink (Voeding & technologie) en Alena de Ruiter (Bloem & styling) zijn inmiddels op de hoogte gebracht van de uitslag. Zij ontvangen binnenkort een unieke oorkonde, want ook hun nominatie laten we niet onopgemerkt voorbijgaan.

Zone.college doet mee aan de landelijke campagne van de MBO Raad, omdat we zo kunnen laten zien welk talent we in huis hebben en dat we hier trots op zijn. De landelijke campagne, waaraan Silke actief een bijdrage levert, start in het nieuwe schooljaar en bestaat onder meer uit een challenge. Hierin moeten studenten voor de camera en een vakjury verschillende opdrachten uitvoeren. Daarnaast zijn de Ambassadeurs mbo (42 in totaal) aanwezig bij de officiële start van het mbo-jaar en de landelijke Ambassadeurs gala.