Verkorte niveau 4 opleiding Dierverzorging

Ben jij een gediplomeerd niveau 3 student Dierverzorging? Wil je doorstuderen voor Bedrijfsleider dierverzorging niveau 4 en wil je tijdens de opleiding zelf aan zet zijn? Beschik je daarnaast over de juiste dosis lef, zelfstandigheid en pro-activiteit? Dan is de verkorte opleiding Dierverzorging niveau 4 echt iets voor jou!

Tijdens deze opleiding werk je samen met andere studenten aan opdrachten en projecten uit en in de beroepspraktijk. Je krijgt inzicht in de praktijk, weet hoe de bedrijven werken en wat er als bedrijfsleider van je gevraagd wordt. Maar ook theoretisch ga je aan de slag. Door stevig aan te pakken behaal jij in één jaar je niveau 4 diploma Bedrijfsleider dierverzorging en kun je direct aan de slag of doorstuderen aan het hbo. De verkorte niveau 4 opleiding is te volgen bij Zone.college in Deventer.

Wil jij je aanmelden voor deze verkorte opleiding in Deventer? Kies dan voor crebonummer: 25539. Met alle studenten voeren we een intakegesprek waarin we met jou kijken of deze verkorte opleiding bij je past. We starten in het schooljaar 2024-2025 met deze verkorte opleiding.