Zone.college ontwikkelt uniek e-learning programma met 3D technologie van DiDutch

Appels, peren, hamburgers en verpakkingen….. iedereen kent ze wel, maar hoe zit het nu eigenlijk? Wat is de beste verpakking voor komkommers of hamburgers?

DiDutch maakt het voor studenten mogelijk om op een dynamische en interactieve manier digitaal te leren.

DiDutch is specialist in design & engineering van consumentenproducten, verpakkingen en productieprocessen voor de levensmiddelenindustrie. Zone.college biedt verschillende opleidingen aan in de levensmiddelenindustrie en constateert dat studenten steeds meer behoefte hebben aan een dynamische manier van leren.

‘Wat gebeurt er met een paprika als je die vier weken in de koelkast laat? ’En hoe maak je van melk de lekkerste yoghurt en vla?’ Om op dit soort vragen een antwoord te krijgen ontwikkelen DiDutch en Zone.college een E-learning. Interactieve 3D food & packaging modules waarmee studenten op een interactieve, dynamische en digitale manier kunnen leren. Het vergroot het leereffect en zeker het leerplezier. De studenten worden uitgedaagd, door het 3D-effect wordt alles inzichtelijk gemaakt en op een interactieve manier uitgelegd.

Zone.college en DiDutch hebben een meerjarige overeenkomst gesloten. Het doel is om de eerste modules in 2020 voor de studenten op te leveren.

Van links naar recht: Bart Oude Luttikhuis (DiDutch), Gerard Meekers, Gerard Nijhuis (Zone.college) en Robbert Oude Luttikhuis.