Zone.college studenten op weg naar EK Forestry Skills!

Op vrijdag 26 januari vond de selectie voor het studenten EK Forestry Skills (ESCFS) plaats tijdens de open dag van het mbo in Zwolle. Hier hebben twee van onze studenten zich gekwalificeerd voor deze bijzondere wedstrijd. Studenten Bos- & natuurbeheer Lilo Saywell en Thijs Vreugdenhil gaan Zone.college vertegenwoordigen bij deze wedstrijd in Roemenië. 

Maar dat is nog niet alles! Ook onze student Gijs Kutterik heeft nog goede kansen om deel te nemen in Roemenië. Hij behaalde op 26 januari de derde plek en neemt op 24 februari deel aan de wedstrijd op de rondhoutveiling in Velp, waar de laatste twee plaatsen worden verdeeld . We zijn positief over zijn deelname en achten de kans groot dat hij zich daar alsnog plaatst.

Het is inspirerend om te zien hoe onze studenten zich ontwikkelen en zich voorbereiden om ons land te vertegenwoordigen op internationaal niveau. We kijken uit naar eind mei, wanneer Lilo, Thijs en hopelijk Gijs naar Roemenië zullen afreizen om onze school en Nederland met trots te vertegenwoordigen.

We wensen hen veel geluk en succes in hun verdere voorbereidingen en tijdens de wedstrijd in Roemenië.