Vrijwilligers dierverzorging gezocht voor onze locatie in Almelo

Ben jij op zoek naar vrijwilligerswerk waarin je (onze) dieren kunt verzorgen?
Dan zijn wij op zoek naar jou!

Voor onze locatie Almelo zijn wij per direct op zoek naar dierverzorgers.

Wat ga je doen?
De werkzaamheden bestaan uit het voeren van alle dieren in de school (zoals geiten, kippen, vogels, knaagdieren, vissen en reptielen) in de weekenden en in de vakantie. In de vakanties zal daar ook het mesten onder vallen. Met het voeren check je automatisch ook de gezondheid van het dier en kan je juist handelen bij ziekte of aandoening. Indien nodig kun je altijd de hulp van een docent inschakelen.

Omvang
We zoeken iemand die het hele jaar door beschikbaar is. Je wordt op basis van je beschikbaarheid ingezet; ongeveer 4 tot 6 keer per maand in de weekenden en tijdens schoolvakanties ongeveer 10 keer per maand is gewenst. Je bent ongeveer 2 á 3 uur per dag bezig met het verzorgen van onze dieren. Onze voorkeur gaat uit naar een persoon die wat ouder is in verband met de beschikbaarheid.

Je profiel

  • Je hebt affiniteit met en kennis van (hobby)dieren;
  • Je bent beschikbaar in de weekenden en/of schoolvakanties;
  • Je bent betrouwbaar, we kunnen van je op aan en komt afspraken na.

Wat kun je van ons verwachten?
Bij Zone.college doen we er alles aan om ervoor te zorgen dat jij elke dag met plezier naar je werk gaat. Wij vinden het belangrijk dat je je op je gemak voelt en geven je vertrouwen om in samenwerking met collega’s te werk te gaan.

Voor je inzet ontvang je een vrijwilligersvergoeding van maximaal € 5,- per uur, met een maximum van €180 per maand.

Iets voor jou?
Heb je nog inhoudelijke vragen? Bel ons 088-2620100 of stuur een e-mail naar het volgende emailadres: almelo@zone.college. Wil je solliciteren? Stuur dan je cv en een korte motivatie naar almelo@zone.college. We zien ernaar uit kennis met je te maken.