100 jaar groen onderwijs in Hardenberg!

Op zaterdag 14 mei 2022 vieren we 100 jaar Groen Onderwijs in Hardenberg. We bestaan een eeuw en dat is nogal wat! Natuurlijk laten we deze mijlpaal niet onopgemerkt voorbij gaan. Daarom organiseren we een feestelijke dag voor alle inwoners van Hardenberg en omgeving, (oud-)studenten, (oud-)collega’s en praktijkbedrijven.

Tussen 10.00 en 17.00 uur is er in het LOC+ aan de Parkweg 1a2 van alles te doen. Zo organiseren we onder andere een boerenmarkt en een expositie over 100 jaar Groen Onderwijs. Wil een ruimte reserveren op de boerenmarkt. Meld je dan aan! Toegang tot de activiteiten is gratis.

Feestelijke reünie
Die dag is er voor (oud-)studenten en (oud-)docenten ook een speciale reünie. Het programma is nog niet helemaal bekend, maar natuurlijk kun je onder genot van een drankje gezellig bijpraten. Dus heb jij les gehad of gegeven aan de Chr. Landbouwwinterschool, AOC de Groene Welle en/of Zone.college? Meld je aan!

Aanmelden

Deelname boerenmarkt

Opgave reünie (oud-)collega’s

Opgave reünie (oud-)studenten

Graag tot 14 mei! Lees ook het artikel dat in oktober is verschenen in De Toren over 100 jaar Groen Onderwijs in Hardenberg. Wij hebben er zin in!