Leerbanenmarkt Praktijkleren voor werkenden en werkzoekenden in de regio Zwolle

Op maandag 30 mei  is er  op onze locatie in Zwolle een leerbanenmarkt voor werkenden en werkzoekenden, die een deel van een mbo-opleiding willen volgen voor een erkend mbo-certificaat of mbo-praktijkverklaring.

Bij praktijkleren met de mbo-praktijkverklaring volg je een afgesproken deel van de mbo-opleiding op de werkvloer onder begeleiding van de werkgever. Je hoeft geen lessen op school te volgen of examen te doen.

Wil je meer informatie ontvangen over praktijkleren en de praktijkroutes? En wil je kennismaken met bedrijven, die plekken beschikbaar hebben voor praktijkleren? Meld je dan aan voor dit evenement!

Programma
Naast de markt is er een korte presentatie van Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) over praktijkleren en er zal een interview plaatsvinden met iemand die ervaring heeft met praktijkleren.

Aanmelden 
Vooraf aanmelden is wenselijk. Aanmelden kan via het online aanmeldformulier.
Locatie: Zone.college Zwolle, Koggelaan 7
Datum/tijd: 30 mei 2022  tussen 16:00 – 18:00 uur

Meld je aan

Dit evenement  wordt georganiseerd vanuit het samenwerkingsverband tussen RegioOpleiders, Groei Vooruit Regio Zwolle, Leerwerkloket Regio Zwolle, Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) en onderwijsinstellingen Landstede MBO, Deltion College en Zone.college.