Het Groene Lyceum Voorlichtingsavond in Zwolle

Op maandag 11 november 2019 organiseert het Zone.college in Zwolle een voorlichtingsavond over Het Groene Lyceum. Van 19.30 uur tot 21.00 uur wordt informatie gegeven over het onderwijs, de manier van lesgeven en de begeleiding van leerlingen. Leerlingen uit groep acht en eindgroepen kunnen zich samen met hun ouders/verzorgers persoonlijk laten informeren over dit uitdagende onderwijstraject voor slimme doeners.

Het Groene Lyceum is de plek voor leerlingen die makkelijk leren en goede scores op toetsen halen, houden van leren in de praktijk en feeling hebben met de groene omgeving. In een ondernemend traject gaan theorie én praktijk hand in hand. Na afloop hebben de leerlingen een volwaardig vmbo-diploma (GL/TL) en een mbo-diploma op niveau 4. Hiermee hebben ze een prima startbewijs voor het hbo in handen.

De opleiding wordt aangeboden op de locatie Zwolle, maar ook in Almelo, Doetinchem Enschede en Twello. Leerlingen van Het Groene Lyceum maken gebruik van alle faciliteiten die deze locatie biedt. Denk aan praktijklokalen en het gebruik van de buitenruimte. 

Voorlichtingsavond Het Groene Lyceum 
19.30 uur tot 21.00 uur
Koggelaan 7, Zwolle