Inspiratiesessie Bloemen en planten: Meer dan mooi!

Het is alweer tijd voor de laatste FlowerKnowledge inspiratiessesie!

Na drie toffe en vooral leerzame sessies sluiten we af met het onderwerp Bloemen en planten: Meer dan mooi!

Het thema van deze sessie is: bloem en groen veel verder gaat dan alleen styling. Kun jij je vinden in deze stelling en wil je er graag bij zijn? Dan nodigen we je van harte uit om op woensdagavond 28 november van 19:00 tot 21:00 aan te sluiten bij deze vierde inspiratiesessie. We hebben twee hele leuke gastsprekers uitgenodigd met allebei een sterke visie op Groen in het onderwijs en de ontwikkelingen daarvan.

Gastsprekers

Jolanda Maas is wetenschapper aan de Vrije Universiteit Amsterdam. Hier onderzoekt ze de toegevoegde waarde van groen op de gezondheid van de mens. Wij zijn heel benieuwd naar haar visie op de ontwikkeling van Groen onderwijs in de nabije toekomst.

Tessa Duste is een echte onderneemster, 1 van haar bedrijven houdt zich bezig met groenarchitectuur: MOSS. Tijdens de inspiratiessesie gaat ze in op de mogelijkheden die Groen biedt en over de samenwerkingsgebieden die we moeten opzoeken.

Locatie

De inspiratiesessies worden georganiseerd in De Gasfabriek in Deventer. Wij zorgen voor koffie en thee bij de inloop. Na afloop netwerken we tijdens een borrel om deze reeks inspiratiesessies samen feestelijk af te sluiten!

Je kunt je nu nog aanmelden! Stuur daarvoor een e-mail naar Willy Haas: whaas@zone.college.

We hebben er zin in! Tot 28 november?